HomeStiri Mondene Brigitte și Florin Pastramă, dați afară de la Antena Stars

Brigitte și Florin Pastramă, dați afară de la Antena Stars

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Brigitte și Florin Pastramă, dați afară de la Antena Stars in Stiri Mondene

Brigitte și Florin Pastramă aveau propria emisiune la Antena Stars prin intermediul căreia fanii puteau să vadă mai multe aspecte ale vieții lor. Acum, show-ul se pare că a fost scos din grila de programe de la Antena Stars.

Brigitte dă de înțeles că a fost înșelată „Patul să fie nespurcat” in Stiri MondeneConform celor de la cancan.ro, după mai multe sezoane ale emisiunii, mai-marii trustului au decis să scoată emisiunea din grilă deoarece audiența era mult prea mică pentru a mai continua. Mai mult decât atât, aceeași soartă a avut-o și emisiunea Star Matinal, deoarece ar fi concurat cu matinalul de la Antena 1.

Într-una dintre ultimele ediții ale emisiunii, Brigitte a trecut prin momente mai puțin frumoase, atunci când a văzut că fiul său a distrus apartamentul în care investise o mulțime de bani. Cei doi nu erau în relații prea bune, dar soția lui Florin Pastramă spera că lucrurile s-au schimbat.

Brigitte spune cine a ajutat-o să se împace cu Florin Pastramă in Stiri Mondene„Nu pot să cred! Mie îmi vine să plâng. În momentul în care am deschis ușa studioului, am fost șocată. Nu mă așteptam din partea lui Roby să distrugă apartamentul. Eu am băgat ultimii bani acolo. A costat câteva zeci de mii de euro. Nu pot să cred că va trebui să mai bag câteva mii de euro! A distrus faianța, a distrus toți pereții, a nenorocit acel apartament. (…) Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot. Cum a putut să facă așa ceva?! Eu am dat 5.000 de euro pe bucătăria asta. Astea sunt canapele de 1.000 de euro bucata.

Brigitte a decis să îi mai dea o șansă lui Florin Pastramă in Stiri MondeneNu mă așteptam să îmi facă așa ceva și să fie atât de lipsit de respect. I-am dat apartamentul de la etajul 1, apoi i-am dat restaurantul, unde am băgat toți banii. Eu am investit în acel restaurant peste 70.000 de euro. Nu o să-l iert prea curând, chiar dacă e copilul meu”, a spus Brigitte la Antena Stars…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed