HomeStiri Mondene Brigitte și Florin Pastramă, încă o aroganță. Unde și-au petrecut a doua lună de miere: „Ne place luxul”

Brigitte și Florin Pastramă, încă o aroganță. Unde și-au petrecut a doua lună de miere: „Ne place luxul”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 953 views
Brigitte si Florin Pastrama, inca o aroganta. Unde si-au petrecut a doua luna de miere „Ne place luxul” 1 in Stiri Mondene

Brigitte și Florin Pastramă s-au distrat pe cinste în cea de-a doua lună de miere, iar de această dată au fost într-un loc preferat al divei, și anume, Dubai.

Brigitte si Florin Pastrama, inca o aroganta. Unde si-au petrecut a doua luna de miere „Ne place luxul” 1 in Stiri Mondene

Fosta soție a lui Ilie Năstase și actualul ei soț, Florin Pastramă, se declară fani ai locațiilor luxoase, după cum chiar ea a declarat.

Aceștia nu se uită la bani și pleacă numai în destinații de lux, preferând să se cazeze la hotelurile de cinci stele, chiar dacă acest lucru ar însemna să petreacă mai puțin timp acolo.

Brigitte si Florin Pastrama, inca o aroganta. Unde si-au petrecut a doua luna de miere „Ne place luxul” 2 in Stiri Mondene

„Am mai fost la Saint-Tropez, unde am stat opt zile, iar acum am fost în Dubai, unde am stat o săptămână.

Îmi place mult acolo un anume hotel la care mă cazez de fiecare dată când mă duc în Dubai. Noi, amândoi, suntem genul de turiști «luxury», adică ne place luxul.

Brigitte si Florin Pastrama, inca o aroganta. Unde si-au petrecut a doua luna de miere „Ne place luxul” 3 in Stiri Mondene

Decât să stăm zece zile la un hotel de trei stele, mai bine trei zile la unul de cinci stele, unde să avem cadă, un pat mare, confortabil, şi un mic dejun bun.

Cam asta urmărim la un hotel. Plus că şi oamenii din jur sunt altfel într-un asemenea loc”, a declarat Brigitte Pastramă, potrivit click.ro.

„Acolo sunt multe atracții, de la pârtia de schi în interiorul centrului comercial, la aqua park-uri, fântâni cântătoare, restaurante.

Îmi dă o senzaţie de binecuvântare când văd atâtea frumuseți. Zilnic mergeam în mall, la aqua park, la mare, la restaurant în fiecare seară… nu ne plictiseam o secundă.

Dacă mă întrebați de ce mă întorc mereu în Dubai, răspunsul e simplu: acolo mă simt ca în Rai, îmi place cel mai mult din lume”, a adăugat frumoasa brunetă…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed