HomeStiri Mondene Brigitte și Florin Pastramă, la un pas de divorț

Brigitte și Florin Pastramă, la un pas de divorț

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 984 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Brigitte-si-Florin-Pastrama-la-un-pas-de-divort-3.jpg

Problemele se țin lanț de familia Pastramă. Din cauza neînțelegerilor care există între Florin Pastramă și familia lui, căsnicia cu Brigitte are de suferit, iar acest lucru, după ce s-a repetat de mai multe ori, i-a făcut să ajungă în pragul divorțului.

Florin Pastramă face primele declarații despre divorțul de Brigitte in Stiri Mondene

Se pare că Florin nu se poate controla și, de mai multe ori, a manifestat un comportament violent față de Brigitte. Mai mult decât atât, omul de afaceri a decis să plece de acasă, în urmă cu ceva timp și, în cele din urmă, au fost foarte aproape de a pune punct căsniciei.

Potrivit celor de  la wowbiz.ro, Florin Pastramă și familia sa datorează băncilor mai multe sute de mii de euro, în urma unui credit pe care nu l-au mai plătit înapoi. Cum acest lucru nu este de ajuns, se pare că tot ei sunt în pericol de a pierde un teren aflat în județul Ilfov, comuna Voluntari, de aproximativ 1150 mp.

Brigitte și Florin Pastramă, la un pas de divorț in Stiri Mondene

În anul 2007, familia Pastramă l-a achiziționat pentru suma de 30.000 de euro, ceea ce au cumpărat ei fiind doar o treime din întreaga suprafață care era pusă la dispoziție. După doi ani, cel care deținea bucata de pământ s-a stins din viață, iar familia acestuia a aflat de existența parcelei.

Aceștia au deschis un proces în anul 2019, pentru a rezolva problema pe cale legală, dar încă nu au aflat deznodământul. Mai mult decât atât, afacerile celor doi soți au mers extrem de prost în anul 2020, totul fiind cauzat de pandemia de coronavirus.

Brigitte și Florin Pastramă, la un pas de divorț in Stiri Mondene

Din această cauză, Florin Pastramă dă dovadă de un caracter violent, fapt care a reprezentat o mare problemă pentru Brigitte. „Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău, că e un bărbat extraodinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a spus aceasta, după ce soțul ei plecase de acasă, potrivit wowbiz.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed