Home Stiri Brigitte și Florin Pastramă, părinți pentru prima oară? „Bebelușul care trebuie să vină”

Brigitte și Florin Pastramă, părinți pentru prima oară? „Bebelușul care trebuie să vină”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 882 views 2 minute timp de citit

Brigitte și Florin Pastramă au parte de o dragoste cu năbădăi, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi au ținut primele pagini de foarte multe ori, din cauza certurilor, dar și datorită împăcărilor repetate pe care le-au avut. Acum, cei doi se pare că se pregătesc pentru a deveni părinți.

În timp ce Sara colora, Florin Pastramă a întrebat-o unde este viitorul ei frate sau viitoarea soră. „Sara, arată-mi care e maică-ta! Și Sara? Și bebelușul? Bebelușul care trebuie să vină? Desenează bebelușul”, a spus afaceristul. Cu toate acestea, fanii lor încă așteaptă o discuție legată de acest aspect, în care să li se ofere mai multe detalii.

Brigitte Pastramă mai are încă un motiv de bucurie. Fiul său pare să se fi transformat într-un băiat cuminte și a decis să se mute împreună cu iubita sa. Mama lui este extrem de fericită de acest lucru și este convinsă de faptul că acest lucru se datorează lui Dumnezeu.

„Doamne ajută! A venit și momentul ăsta! Doamne, îți mulțumesc și-n trezire, și-n culcare, pentru faptul că mi-ai dat ziua în care să văd că fiul meu nu cheltuie banii pe prostii și își ia un apartament. Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă!”, a mărturisit femeia de afaceri, în cadrul propriei emisiuni.

Brigitte are o inimă mare, motiv pentru care nu își ajută doar fiul, ci și pe cei care au nevoie. Așadar, soția lui Florin a decis să doneze hainele pe care nu le mai poartă celor care chiar au nevoie de ele. „Cred că a venit ziua în care trebuie să fac ceva și o parte din ele nu vreau să le mai folosesc! În plus, am multe haine pe care nu le mai folosesc de ani buni și cred că ar fi mai bine să le dau. M-am gândit la un exemplu pe care una dintre vedetele noastre l-a dat și este un exemplu pozitiv! Adică Oana Zăvoranu, care a făcut același lucru, doar că, din câte știu, lumea s-a adunat atunci în fața locului unde ea a decis să dea foarte multe haine”, a spus fosta soție a lui Ilie Năstase…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies