Home Stiri Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc să intre în construcții, după scandalul măștilor contrafăcute

Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc să intre în construcții, după scandalul măștilor contrafăcute

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 584 views 2 minute timp de citit

Brigitte și Florin Pastramă și-au anunțat fanii că urmează să se implice în construcții. Aceștia vor să își deschidă o nouă afacere, după ce au fost acuzați că au falsificat măști de protecție, folosind logourile unor branduri foarte cunoscute, de lux.

„În sezonul trecut al emisiunii, am filmat despre viața noastră, în general, dar, pe la final, ne-a apucat flama cu renovările prin curte, așa că, în vacanță, am deschis un șantier întreg, de câteva hectare. Iar în acest sezon, construim, muncim cu spor, facem lucruri interesante într-o arie mare. O să fie mai multe șantiere, o să vedeți mai multe de mâine (n.r. – azi), nu construim case, ci chestii noi.

O să construim tot felul de lucruri noi, unele chiar și ciudate, acum sperăm să ne și iasă, că ne mai și certăm. Amenajăm și locul de joacă, ca să fie ok și, dacă vine valul patru, vrem să facem o zonă și pentru iarnă. Shaormeria am închis-o, dar am închiriat spațiul, am investit prea mult, dar nu a mers. Ne prăbușeam dacă acum nu investeam”, a declarat Brigitte pentru Antena Stars.

„Brigitte ne-a ajutat la început și ne-a dat niște bani împrumut. De doi ani, nu am mai avut legătură cu Brigitte să ne ajute. I-am dat un teren în schimb. Acum, din banii câștigați împreună, mergem în vacanțe. De aia o iubesc eu pe Brigitte.

Cei care nu au ceartă în familie, înseamnă că sunt falși. Noi ne iubim. Sufletul lui Brigitte nu îl are nimeni. Gura ei mi-a făcut bine mie ca om, eram un răsfățat, m-a ținut mama în palmă. Prin Brigitte, am început să mă schimb, să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată.

Am doi ani cu Brigitte de când suntem separați cu banii, cu familia. Brigitte a fost mai matură și a lăsat de la ea, a sunat-o pe mama și acum suntem bine”, a spus și Florin Pastramă, pentru același post de televiziune, despre zvonurile legate de sectorul financiar…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies