Home Stiri Brigitte și Florin s-au despărțit și urmează să divorțeze la notar

Brigitte și Florin s-au despărțit și urmează să divorțeze la notar

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 317 views 2 minute timp de citit

După 3 ani de la nuntă și după o relație tumultoasă, Brigitte Pastramă a luat decizia de a divorța de Florin Pastramă. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales din cauza faptului că problemele dintre ei au fost mereu făcute publice, dar, cu toate acestea, cei doi au rămas împreună de fiecare dată.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă. O sa divorţăm la notar, nu avem de împărţit. M-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus aceasta pentru cei de la click.ro.

Momentan, foarte multe declarații nu au fost făcute de către aceasta, însă mai multe reacții sunt așteptate în zilele următoare.

Brigitte a ridicat mai multe semne de întrebare prin acțiunile ei și a fost acuzată de infidelitate

„Brigitte și Florin sunt două persoane foarte geloase. De aceea, avem pe telefon instalat un program, astfel încât eu să știu mereu unde se află Florin, în timp real sau, cel puțin, telefonul lui Florin, numai dacă își închide telefonul știu deja unde este, și Florin poate să vadă unde mă aflu eu. Este un program instalat pentru toată familia, îl are și Robi, îl are și Sara, pentru a ști toți unde suntem, ca să ne găsim mai ușor”, a spus în emisiunea pe care a avut-o la Antena Stars.

„«- Auzi, dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu pe la noi, pe acasă?» /«- Când l-am chemat la noi acasă?» /«- Și de ce te vedeai cu el când erai cu Ilie?» /«- Eu nu m-am văzut cu el!» /«- Duplicitară ești tu, femeie! Măcar nu mai fii așa pe cameră!» /«- Păi pe cameră, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu. În primul rând, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu cât eram cu Ilie!»”, a fost discuția dintre Brigitte și fiul ei, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies