Home Stiri Brigitte spune ce relație există între ea și Ilie, la patru ani de la divorț

Brigitte spune ce relație există între ea și Ilie, la patru ani de la divorț

autor Mirela
159 views 2 minute timp de citit
  • Brigitte și Ilie Năstase au format un cuplu controversat și au divorțat în urmă cu patru ani.
  • Atât în timpul căsniciei, cât și după divorț, Brigitte l-a acuzat pe Ilie de agresiune și de infidelitate.
  • Acum, s-a aflat cum stau lucrurile între cei doi foști soți.

În urmă cu patru ani, Brigitte și Ilie Năstase au decis să pună punct mariajului. În timpul acestuia, Brigitte l-a acuzat pe fostul ei partener de agresiune, dar și de infidelitate. Mai mult decât atât, chiar și după ceva timp de la divorț, Ilie a făcut și el câteva mărturisiri, spunând că Brigitte a profitat de el și de banii pe care îi are, iar faima lui a adus și faima ei.

După un an după ce au divorțat, Brigitte l-a cunoscut pe Florin Pastramă, actualul ei partener cu care s-a împăcat recent, după ce anunțase o despărțire definitivă.

Cum decurg lucrurile între Ilie Năstase și Brigitte?

De asemenea, recent, în ziua în care Ilie Năstase și-a serbat ziua de naștere, femeia de afaceri a făcut câteva declarații despre relația care există între ei.

„Fiecare cu viața lui. Nu avem niciun fel de relație. Ca și cum nu s-a întâmplat. Fiecare are căsnicia lui, se luptă pentru căsnicia lui și asta e! Așa stau lucrurile.

Ne salutăm și ne respectăm. Și cel mai mare respect este atunci când nu te bagi în viața partenerului tău de viață, cred eu. Mă bucur pentru fericirea lui”, a declarat Brigitte pentru cei de la fanatik.ro.

Femeia de afaceri spune de ce a avut un comportament dificil în timpul căsniciei

În urmă cu mai mult timp, Brigitte Pastramă a declarat că, în ciuda a tot ceea ce s-a spus, ea l-a iubit foarte mult pe Ilie. Cu toate acestea, fostul sportiv, potrivit declarațiilor sale, nu s-a purtat frumos cu ea și a înșelat-o, pe lângă alte fapte pe care le-ar fi comis.

Din acest motiv, deranjată foarte tare de comportamentul căruia îi era expusă, Brigitte a decis să se poarte urât cu el, pentru a-i da o lecție.

„Ilie a pierdut în fața mea, pentru că m-a înșelat și nu a fost corect cu mine. Și am vrut să mă răzbun. Iar eu de aia m-am purtat urât cu el. Nu există compromis.

Eu puteam să fiu fericită și să am totul. Dar eu am lăsat totul, pentru că nu am vrut să fie compromis. Am știut că e așa, dar am crezut că se va schimba pentru mine și se va pocăi pentru mine”, a spus aceasta, potrivit viva.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies