Home Stiri Brigitte spune cine a ajutat-o să se împace cu Florin Pastramă

Brigitte spune cine a ajutat-o să se împace cu Florin Pastramă

autor Mirela
182 views 3 minute timp de citit
  • Brigitte anunța că va divorța de Florin Pastramă.
  • Aceasta dădea de înțeles că ruptura este una definitivă.
  • Femeia de afaceri susține că a fost ajutată de Dumnezeu să se împace.

După mai multe săptămâni în care dădea de înțeles că nu mai există cale de împăcare, Brigitte a anunțat că ea și Florin Pastramă s-au împăcat.

Aceasta susține că s-a rugat foarte mult pentru ca lucrurile să revină la normal între ei și pentru ca totul să se repare, ceea ce, potrivit spuselor sale, s-a și întâmplat.

Ce spune Brigitte?

„Atunci când ești credincios și îți dorești asta din suflet și, mai ales, când ești căsătorit în fața lui Dumnezeu, nu are cum să nu te ajute Domnul Iisus astfel încât să îți asculte rugăciunile mai devreme sau mai târziu. Eu am crezut întru totul în Domnul Iisus că îmi va aduce soțul acasă cu o inimă curată și Domnul Iisus a lucrat, nu oamenii.

Eu am stat, m-am rugat timp de patru săptămâni cu lacrimi, cred că i-am spălat picioarele Domnului Iisus cum a spălat femeia care a turnat mirul de alabastru. Așa mă și închipuiam. I-am cerut Domnului să lucreze la inima lui Florin, la mintea lui și să mă vadă așa cum mă vede Domnul Iisus”, a spus aceasta pentru ego.ro.

Căsnicia cu Florin Pastramă părea să nu mai aibă nicio șansă

„Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor trei ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii.

Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care, pur și simplu, nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”, a spus aceasta la Antena Stars.

„În perioada asta, am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public, s-a văzut altceva. Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: «Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?»”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies