Home Stiri Britanicii de la Disclosure au lansat o piesă nouă!

Britanicii de la Disclosure au lansat o piesă nouă!

autor Elena Yvette
291 vizualizari

Trupa Disclosure a lansat o nouă piesă ce va fi introdusă pe albumul “Caracal”, acesta urmând sa apară peste câteva zile. „Hourglass” este un single înregistrat în colaborare cu Lion Babe, duo-ul neo-soul format din Jillian Hervey și Lucas Goodman.

disclosure poza

Melodia păstrază câte ceva din sound-ul anilor ’90 şi, dacă ne raportăm la piesele create până acum de cei de la Disclosure, probabil va avea destul de mult succes. Asta şi pentru că albumul pe care va fi introdus single-ul include colaborări importante cu The Weeknd, Sam Smith sau Lorde.

Invitaţi la BBC Radio 1, fraţii Lawrence au spus că nu vor să mai fie numiţi “artişti house”. „O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună”, au declarat cei de la Disclosure.

Trupa a mai scos în anul 2013 albumul “Settle” ce s-a aflat pe prima poziţie în topul albumelor din UK. Pe acesta au fost incluse piese de milioane de vizualizări pe youtube, precum hit-urile “Latch”, realizat cu Sam Smith, sau “White Noise”, o colaborare cu AlunaGeorge.

Sursa foto: thissongslaps.com

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies