Home Stiri Mondene Britney Spears își acuză familia de rele tratamente, inclusiv pe mama sa

Britney Spears își acuză familia de rele tratamente, inclusiv pe mama sa

autor Mirela
627 views
  • Britney Spears revine cu acuzații la adresa familiei sale.
  • Artista a avut ceva de spus la adresa lui Kevin Federline, fostul ei partener, dar și la adresa părinților.
  • Britney a început să vorbească liber și nu se mai ascunde, dezvăluind lucruri importante despre modul în care a fost tratată de către cei apropiați.

Britney Spears revine cu acuzații la adresa familiei sale. De data aceasta, artista a avut ceva de spus la adresa lui Kevin Federline, fostul ei partener, dar și la adresa părinților.

De când a scăpat de controlul pe care tatăl ei îl avea asupra sa, Britney a început să vorbească liber și nu se mai ascunde, dezvăluind lucruri importante despre modul în care a fost tratată de către cei apropiați.

Ce spune Britney despre persoanele cele mai apropiate?

Kevin Federline, fostul soț al artistei, a criticat pozele indecente pe care aceasta le postează în mediul online, dar și procesul pe care cântăreața l-a deschis împotriva familiei, alături de decizia copiilor săi de a se separa de mama lor pentru o perioadă.

„Mă întristează să aud că fostul meu soț a ales să discute despre relația dintre mine și copiii mei. După cum bine știm cu toții, să crești băieți aflați la vârsta adolescenței nu este niciodată ușor, pentru nimeni. Mă preocupă motivul pentru care discuția e bazată pe Instagramul meu. (n.red. – totul s-a întâmplat) cu mult timp înainte de Instagram”, a început Britney.

Artista a adus acuzații grave mamei sale

Britney Spears a mai menționat faptul că mama ei i-ar fi spus să își încredințeze copiii tatălui ei, deși aceasta nu avea deloc o relație bună cu tatăl ei.

„Amintiți-vă că traumele și insultele care vin cu faima și această afacere nu mă afectează doar pe mine, ci și pe copiii mei!!! Sunt doar om și am făcut tot ce am putut… Sincer, aș vrea să-mi împart cei doi cenți !!!! Mi-aș dori cu îndrăzneală ca familia Federline să urmărească VIDEO-UL BIG BOOTY!!! Alți artiști au făcut mult mai rău când copiii lor erau extrem de mici !!!!’”, a mai spus aceasta.

De asemenea, Britney a mai declarat că familia sa este neimpresionată de lucrurile deloc plăcute prin care aceasta a trecut și tot ce fac membrii familiei este să îi facă viața grea în continuare.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed