Home Stiri Mondene Bugetarii primesc bani de vacanță

Bugetarii primesc bani de vacanță

autor Elena Yvette
1,1K views

Toți bugetarii vor primi bani de la stat pentru vacanța de vară. Aceștia nu vor fi cash, ci sub forma unui tichet cadou, care va putea fi folosit până la finalul anului 2017.

bugetarii-primesc-bani-de-vacanta

Oamenii aflați în slujba statului vor primi un tichet de vacanță cadou, pe care să-l folosească în concediu. Conform celor de la profit.ro, acesta va avea echivalentul salariului minim pe economie, respectiv 1.450 de lei, și va putea fi folosit oriunde pe teritoriul țării noastre, până la finele anului 2017.

„ În programul de guvernare am spus că dăm un tichet la valoarea salariului minim pe economie. Bugetul acum poate duce doar un tichet de vacanţă de valoarea salariului minim pe economie pentru fiecare bugetar”, a spus ministrul Turismului.

Ministrul a mai subliniat în acest context, faptul că aceste tichete nu au mai fost oferite bugetarilor până în acest moment. De acest cadou s-au bucurat însă angajați din sectorul privat, care primesc periodic astfel de stimulente.

„Trebuie creat un program, pentru că noi vrem să dăm în sistem online aceste tichete de vacanţă, să nu le mai facem ca tichetele de masă, unde trebuie licitaţie pentru firmele care trebuie să le facă, comision etc. Noi, acum, trebuie să facem procedura, pentru că, de fapt, asta este problema. Este vorba de sistemul de decontare, la asta lucrăm, ca acest sistem să fie cât mai corect şi cu comisioane cât mai puţine. Aceasta e chestiunea mai greoaie“, a mai spus ministrul Turismului.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed