HomeStiri Mondene Bursucu, despre Teo Trandafir: “Este gravidă !”

Bursucu, despre Teo Trandafir: “Este gravidă !”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 882 views
teo in Stiri Mondene

Bursucu’ a declarat recent că Teo Trandafir este gravidă, lucru care i-a luat prin surprindere pe telespectatorii care nu se așteptau la așa ceva.

 teo

„Teo Trandafir este gravidă”, a declarat Bursucu’ în cadrul emisiunii. S-a dovedit ulterior faptul că afirmația lui era o simplă glumă, Bursucu declarând că a fost doar un vis al lui. Imediat, Teo Trandafir i-a dat și o replica acestuia:

„În aceeaşi premieră îţi zic că nu sunt cu tine. Copilul o să iasă negru”, a glumit vedeta.

Teo Trandafir a declarant recent într-un interviu acordat revistei Spy faptul că uneori regretă că este persoană publică. Vedeta a mărturisit că își face meseria cu dăruință și cu multă implicare și că nu i se întâmplă să dea greș: Am momente când regret că am ales acest drum. Atunci când nu pot să stau la bere cu prietenii mei, dar mai ales atunci când oamenii consideră sunt un bun public a cărei viaţă trebuie expusă. Niciodată nu m-am văzut făcând ce fac azi. Probabil că dacă nu îmi alegeam această meserie aş fi făcut Fonetică, Logopedie, Filologie/Orientalistică. Eu am terminat arabă principală, dar nu am profesat“, a mărturisit vedeta…

Teo prezintă de luni până vineri emisiunea „Teo Show“, la Kanal D, alături de colegul ei, Bursucu’. Atunci când nu o vedem la televizor, Teo îşi dedică tot timpul liber fiicei sale, Maya, în vârstă de 12 ani.

sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed