Home Stiri Bursucu – Povești amuzanto-tragice de la nunți. Cu ce s-a confruntat vedeta? Mireasa a vrut să își părăsească la altar soțul pentru el

Bursucu – Povești amuzanto-tragice de la nunți. Cu ce s-a confruntat vedeta? Mireasa a vrut să își părăsească la altar soțul pentru el

autor Bodnar Anca
102 vizualizari
  • Povești amuzante și tragice de la nunți

  • Mireasa a vrut să fugă cu Bursucu

În cadrul unei emisiuni online, „Duet”, cu Alexandra Ungureanu, Adrian Cristea a ținut în priză audiența cu o mulțime de povești amuzante, dar și tragice în același timp, de la nunțile la care a fost prezentator sau profesor de dans.

A fugit cu darul?

Nunțile sunt extrem de diferite între ele, atât în ceea ce privește tradițiile, locațiile, oamenii, dar și întâmplările amuzante sau tragice pe care mirii nu le vor uita niciodată.

Bursucu nu s-a reținut absolut deloc, și a povestit ce a văzut pe la nunțile la care a fost.

„Am fost la o nunta unde s-a furat cutia cu darul. Ei nu au râs, io am râs, dar la cinci dimineața au venit niște băieți au dansat și ei o horă și au plecat cu tot cu cutie (…).  Am mai fost la o nuntă unde s-a supărat mirele că s-a furat mireasa. S-a supărat atât de tare, în cât a plecat mirele. Nu l-au mai găsit. S-a găsit apoi, într-o cameră de hotel care nu era a lui, undeva într-o cadă beat. Stătea în apă îmbrăcat”, a povestit Bursucu.

Prezentatorul Tv a fost martor și la o nuntă la care mireasa a fugit cu fostul iubit.

„Am fost la o nuntă în țară s-a furat mireasa la 12:00 noapte, iar apoi s-a mai furat o dată la 02:00 și noi nu ne-am dat seama că au furat-o de tot. A venit cineva care i-a spus mirelui că o așteaptă degeaba și noi nu ne-am prins, i-am zis mirelui că e vrăjeala.

El a zis că nu, că venise să o ia fostul iubit de la nuntă și a luat-o în rochia de mireasă în mașină și în două ore, cât ne-am prins noi, ei erau deja în avion. Știi ce plângea mirele? Apoi mi-a zis ca ea a plecat și cu banii de nuntă, cu banii de sarmale”, a mai povestit prezentatorul TV.

Mireasa a vrut să fugă cu Bursucu

Deși a văzut o mulțime de astfel de momente, prezentatorul Tv nu s-ar fi gândit că poate trăi pe propria piele o astfel de întâmplare. Totuși, se pare că acesta i-a căzut cu tronc unei mirese și aceasta avea de gând să își părăsească soțul în fața altarului, pentru a fugi cu simpaticul dansator.

„Am avut și eu o poveste cu o mireasă care era îndrăgostită de mine. Se întâmpla acum vreo 12-13 ani. M-a sunat să o învăț dansul mirilor și să și prezint nunta. Zic ok.

Eu am văzut-o că era așa foarte amabilă și drăguță cu mine, nu a interesat-o câți bani i-am cerut, am făcut contractul, bilete de avion la Cluj. Voia să îmi ia cazare o săptămână să o învăț dansul mirilor.

Am ajuns acolo, m-a luat de la aeroport, mi-a arătat unde e cazarea și mă suna în continuu dacă am nevoie de ceva. După două zile m-a chemat la cumnata ei la masă. Ginerele la fel, un băiat foarte drăguț.(…) În ziua nunții, în camera de hotel, ea îmbrăcată în mireasă vine în fața mea și îmi spune: eu nu mă mărit cu asta! Eu te vreau pe tine”, a mai povestit Bursucu.

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies