HomeStiri Mondene Bursucu’ a vorbit pentru prima data despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește

Bursucu’ a vorbit pentru prima data despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Bursucu-a-vorbit-pentru-prima-data-despre-frumoasa-poveste-de-dragoste-pe-care-o-trăiește-1 in Stiri Mondene

Adrian Cristea, cunoscut și sub numele de Bursucul, nu vorbește prea des despre viața sa personală însă a decis să dea câteva detalii despre relația sa frumoasă.

Bursucu-a-vorbit-pentru-prima-data-despre-frumoasa-poveste-de-dragoste-pe-care-o-trăiește-1 in Stiri Mondene

„Am pe cineva în viața mea. Chiar singur așa cât să stai. Am tot stat, dar m-am săturat eu de mine. Iubita mea este o domnișoară frumoasă, tânără, cu perspective mari. Și mai intrați la mine pe Facebook din când în când și poate că mai vedeți. Secretul unei relații fericite cred că este să vă vedeți cât mai rar. Atunci când te vezi rar cu persoana pe care o iubești nu ai timp să te cerți. Și atunci când vă întâlniți bucurați-vă de lucrurile mici, zâmbiți.

Toți avem probleme, mai mari sau mici. Eu iau problemele în râs. La un moment dat, o să ne gândim și la un copil, dar important e să și putem.

Am întâlnit-o pe Andreea în urmă cu patru ani, iar pentru mine a fost o dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut într-un parc acvatic din Mamaia, cel mai mare din Constanța, unde eu m-am dus sa muncesc în calitate de dansator. Întâmplător, ea lucra tot în acel loc. Mi-a plăcut de cum am văzut-o, dar eu sunt în general un tip timid și îmi era un pic dificil să o abordez. Totuși, cum era și normal, mi-am luat inima în dinți și am făcut primul pas. Am stat mai întâi la discuții, apoi, la prima întâlnire, am invitat-o la o cafea și am vorbit încontinuu trei ore!!! La plecare, am vrut atât de tare să o sărut, însă ea a întors obrazul și, până la urmă, am ajuns să o pup pe ceafă!

Amintiri frumoase… Ce mai, am tot insistat pe urmă să ne vedem și, după o săptămână, am considerat că ar fi cazul să ne acordăm o șansă la o relație. De atunci, suntem împreună și ne considerăm fericiți”, a povestit Bursucul în cadrul unei emisiuni TV…

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed