Home Stiri Cabral a fost tâlhărit! Ce lecție memorabilă le-a dat făptașilor

Cabral a fost tâlhărit! Ce lecție memorabilă le-a dat făptașilor

autor Negriu Elena
308 vizualizari

Cabral se afla în vacanță împreună cu familia sa în Spania și Franța, dar nu s-a bucurat pe deplin de relaxare, întrucât niște indivizi au încercat să îl tâlhărească.

2

Prezentatorul TV i-a prins în flagrant și le-a dat o lecție pe care o vor ține minte toată viața. Aceștia nu au apucat să fure nimic, deoarece Cabral a intervenit.

Cabral, Andreea și fetița lor, Namiko, s-au deplasat cu o rulotă pe care o parcaseră la malul mării, iar niște hoți au încercat să o spargă.

3

Prezentatorul TV a fost însă pe fază și a luat atitudine, dând dovadă de curaj, împiedicându-i pe aceștia să plece cu vreun bun.

Cabral a oferit detalii despre cum s-a petrecut totul și ce lecție le-a dat făptașilor.

4

„Bătaie. Mdap, au reușit să ne spargă încuietoarea de la camper. «Norocul» a fost alarma mașinii, care m-a băgat în priză prin telefon și faptul că aveam trei încuietori pe ușa aia.

N-au apucat să fure nimic, iar unul dintre ei a încasat de la suprasemnatu’ un șpiț în c*r cum rar s-a văzut”, a dezvăluit Cabral.

Vedeta a adăugat că unul dintre făptași l-a înjurat în bulgară sau rusă.

„Cred că m-a înjurat în bulgară… sau rusă.

Probabil mă pomenește și acum, că din șpițul ăla s-a desprins de sol…”, a mai declarat prezentatorul TV pe tonul ne umor caracteristic lui.

Din fericire, datorită vigilenței și curajului de care a dat dovadă Cabral, indivizii respectivi nu au putut fura bunurile din rulotă.

Îndrăgita vedetă de televiziune nu este la prima experiență neplăcută de această factură, întrucât în urmă cu opt ani hoții i-au spart casa.

La acea vreme, Cabral se afla tot în vacanță cu soția sa, când sora sa l-a anunțat prin telefon că hoții i-au trecut pragul.

„…m-a sunat sor-mea să-mi spună c-au fost hoții în vizită (am râs, n-aveau ce să fure!), aşa că venim direct în distracţie”, a declarat Cabral în 2011…

Surse: spynews.ro, instagram.com

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies