Home Stiri Cabral povestește despre întâlnirea cu părinții Andreei: „Acritura nu voia…”

Cabral povestește despre întâlnirea cu părinții Andreei: „Acritura nu voia…”

autor Mirela
277 views 2 minute timp de citit
  • Cabral a povestit cum a decurs momentul în care a cunoscut părinții soției sale.
  • Andreea Ibacka și Cabral formează un cuplu extrem de îndrăgit.
  • Cei doi au făcut câteva afirmații din intimitatea lor.

Andreea Ibacka și Cabral formează un cuplu extrem de apreciat și de îndrăgit. Cei doi sunt destul de discreți în ceea ce privește relația lor, dar Cabral a făcut, de curând, câteva afirmații despre anumite momente pe care le-a ținut departe de ochii lumii.

Prezentatorul de la PRO TV a vorbit despre cum a decurs prima întâlnire dintre el și socrii săi și, conform spuselor sale, totul s-a terminat cu bine în cele din urmă.

Ce a spus Cabral despre momentul marii întâlniri?

„Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro.

Andreea a spus cum ea și soțul ei s-au cunoscut

„El mă văzuse și a mai leșinat o dată după mine. El m-a întâlnit într-o benzinărie, cu vreun an-doi ani înainte să fim colegi în Buftea. Practic, l-am lovit cu leuca în cap de atunci. Asta a fost înainte să ne cunoaștem oficial. Noi nu am debutat așa, clasic, nu au cântat îngerii când ne-am văzut. În primă fază, eu nu l-am simpatizat foarte tare și n-am avut o conexiune prea bună.

A fost pentru prima oară când am văzut că face un gest drăguț, aplaudabil, având, până atunci, doar remarci aiurea, răutăcioase, nepotrivite, din punctul meu de vedere. Întind mâna și el îmi zice, «Poftim apa, prăpădito»”, a spus aceasta, conform viva.ro.

„Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară.

Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată. Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă yala”, a spus aceasta în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies