Home Stiri Cabral, primele declarații de pe platourile de filmare ale emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cabral, primele declarații de pe platourile de filmare ale emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

autor Mirela
100 vizualizari
  • Adela Popescu și Cabral se află în Republica Dominicană de câteva zile, acolo unde filmează pentru cel mai nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.
  • Alături de Adela se află Radu Vâlcan și cei trei copii cu care petrece timp după ce filmările se încheie.
  • Cabral a scris câteva cuvinte în mediul online, după ce a ajuns în Republica Dominicană, prin care dă de înțeles că și pentru el este o adevărată aventură.

Adela Popescu și Cabral au ajuns în Republica Dominicană. Aceștia filmează pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în mijlocul junglei. După ce a ajuns și a văzut ce se întâmplă acolo, Cabral a făcut câteva afirmații despre ceea ce se întâmplă în noua țară.

Deși se bucură de noua aventură care a început, mai ales că are alături persoane dragi, prezentatorul nu a putut rămâne indiferent atunci când vine vorba de dimensiunile pe care insectele și nu numai le au acolo.

Ce spune Cabral despre fauna din Republica Dominicană?

„Bre, la uaminii ăștia, sunt gândacii cam cât niște șoareci. Și țânțarii cât niște broaște mature. Broaștele? Cam cât pisicile noastre, cam așa… Da’ noi rămânem optimiști, cu toate că ne uităm constant peste umăr…”, a scris Cabral în mediul online.

Timp de zece săptămâni, concurenții vor sta departe de familiile lor și nu vor putea ține legătura cu cei dragi sub nicio formă. Aceștia vor trebui să treacă prin diferite probe și cel mai bun va primi la final un premiu consistent.

Ce părere are Adela despre emisiunea concurs?

Adela Popescu a acordat un interviu înainte să plece și a vorbit despre experiența din Republica Dominicană. Aceasta a declarat că îi admiră foarte mult pe concurenții care au acceptat să facă parte din această provocare, deoarece vor fi supuși unor probe extrem de solicitante și care îi vor face să își depășească actuala condiție.

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a mărturisit aceasta, potrivit viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies