Home Stiri Cabral și Adela, în pericol în Republica Dominicană: „Este veninos”

Cabral și Adela, în pericol în Republica Dominicană: „Este veninos”

autor Mirela
56 vizualizari
  • Adela Popescu și Cabral se află de câteva zile în Republica Dominicană.
  • Cei doi prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.
  • Filmările vor dura zece săptămâni, iar Adela a reușit să îi aibă alături de ea pe Radu Vâlcan și pe cei trei copii.

Adela Popescu și Cabral se află de câteva zile în Republica Dominicană. Cei doi prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar emisiunea este filmată în junglă.

Trecerea de la o țară la alta este destul de greu de gestionat, mai ales când există foarte multe diferențe. Mai mult decât atât, adaptarea are loc mai greu și din cauza faptului că cei doi trebuie să filmeze, iar condițiile nu sunt chiar plăcute.

Filmările vor dura zece săptămâni, iar Adela a reușit să îi aibă alături de ea pe Radu Vâlcan și pe cei trei copii.

Cabral spune ce probleme întâmpină din cauza condițiilor din Republica Dominicană

„Aici au fel de fel de insecte, zburătoare, târâtoare, şerpi şi crocobauri care de-abia aşteaptă să-ţi facă rău. Briefing-ul zilnic al echipei începe cu «Atenţie la păianjenul ăsta, este veninos, vă rugăm să fiţi atenţi!».

Sau cu «Suntem într-o zonă în care s-a semnalat prezenţa miriapodului numaiştiucumîizice, care muşcă tare şi amorţeşte dureros membrul muşcat». Apăi cum naiba să te relaxezi şi să spui că nu ţi-e frică?!, a declarat Cabral pentru click.ro.

„Și ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, dar unuia cu care n-ai nimic de împărțit, să nu mai zic prieten”, a mai spus Cabral pentru emisiunea „Vorbește Lumea”.

Andreea Ibacka nu a fost prea încântată de plecarea soțului ei

În cadrul unui interviu acordat pentru tvmania.ro, Cabral a mărturisit că Andreea, soția sa, nu a fost prea încântată de propunerea pe care o primise.

Din cauza faptului că au doi copii mici, dintre care unul are mai puțin de un an, Andreea a fost destul de reticentă. Cu toate acestea, în urma mai multor discuții, actrița a ajuns la concluzia că este o idee bună.

Cei doi au înțeles că meseriile pe care le au implică și anumite compromisuri, mai ales atunci când doi copi mici trebuie lăsați acasă doar cu un părinte.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies