HomeStiri Mondene Cabral și Andreea Ibacka: „Da, ești încă în standarde!”

Cabral și Andreea Ibacka: „Da, ești încă în standarde!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
627x0 in Stiri Mondene

Deși sunt împreună de opt ani de zile, se pare că Andreea Ibacka și Cabral sunt la fel de fericiți ca la începutul relației, ba poate chiar mai fericiți. Secretul unei relații perfecte, din punctul lor de vedere, ar sta în suprinderea persoanei iubite în mod cât mai plăcut, de câte ori e posibil. De curând, frumoasa actriță, a început un tratament special pentru creșterea genelor, special pentru a-și impresiona soțul. 

627x0

„Privirea unei doamne este, nu știu, elementul-cheie de seducție, este o armă foarte importantă pe care o avem în portofoliu poate fără să ne dăm chiar seama. De multe ori, în momentul în care te adresezi așa după o perdea de gene dese ești cu atât mai convingătoare. Că l-am sedus, cred că deja treaba asta s-a întâmplat acum mulți ani, așa că nu fac decât să păstrez flacăra pasiunii, inclusiv prin artificii de genul acesta!”, a declarat Andreea într-un interviu oferit unei reviste locale.

Înainte de a pleca de acasă, actrița încearcă întotdeauna, să facă și imposibilul pentru a arăta perfect. Andreea a mai relatat că zilele acestea, înainte de a pleca la un eveniment, soțul său i-a făcut următoarea remarcă:
„S-a uitat așa la mine din cap până în picioare (eu dichisită pentru un eveniment) și mi-a spus: ‹‹Da, ești încă în standarde!›› A adăugat că dacă m-ar întâlni acum, și-ar da silința să îmi obțină numărul de telefon…”
andreea-si-cabral-miracle-garden-2_resize
Andreea-si-Cabral-Miracle-Garden_resize
Surse foto: adevarul.ro; prinvacanta.ro; tvmania.ro
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed