HomeStiri Mondene Cabral şi Andreea Ibacka, istorisirea poveştii lor de dragoste

Cabral şi Andreea Ibacka, istorisirea poveştii lor de dragoste

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
andreea-si-ibacka-cabral in Stiri Mondene

Unul dintre cele mai frumoase cupluri este reprezentat de Cabral (38 de ani) şi soţia sa, Andreea Ibacka (30 de ani), care s-au cunoscut acum opt ani de zile, pe platourile de filmare. Momentele frumoase din viaţa lor au fost relatate în cadrul unui articol publicat de o revistă locală.

andreea-si-ibacka-cabral

Totul a început acum opt ani de zile, când Cabral divorţase de fosta lui soţie, Luana Ibacka, cu care are o fetiţă pe nume Inoke. Pe atunci, acesta juca în telenovele şi prezenta emisiunea „Poveştiri de noapte”, de la postul Acasă TV. Pe atunci, abia terminase filmările pentru „Iubire ca în filme” şi urma să interpreteze unul dintre rolurile principale ale telenovelei „Inimă de ţigan”. Dat fiind faptul că mai era nevoie de o actriţă principală, pe lângă Nicoleta Luciu, s-a realizat un casting în urma căruia a fost aleasă chiar cea care avea să îi devină soţie la ceva timp după asta.

În acea perioadă, Andreea era studentă la Finanţe-Bănci.

Chiar dacă cei doi nu prea aveau scene în care să joace împreună, asta nu i-a oprit să repete împreună, prilej numai bun pentru a se cunoaşte. La foarte puţin după aceea, între cei doi a început să se creeze o serie de sentimente specifice îndrăgostiţilor.

 „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povestiseră unele surse din perioada filmărilor, la acea vreme.

Cu trecerea timpului, membrii viitorului cuplu aveau să joace împreună în diverse producţii, fapt ce a dus la formarea unei frumoase poveşti de dragoste, exact ca în telenovele.

În anul 2011, cei doi s-au căsătorit, fiind foarte siguri de dragostea pe care şi-o poartă.

Deşi au trecut opt ani de la momentul căsătoriei, Cabral şi Andreea par la fel de îndrăgostiţi ca în fiecare zi.

RTEmagicC_cabral_1.jpg

Sursa photo: max-media.ro; nunta.unica.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed