Home Stiri Călin Geambașu, cuvinte dure despre fosta logodnică: „Ce o fi fost în mintea ei când a…”

Călin Geambașu, cuvinte dure despre fosta logodnică: „Ce o fi fost în mintea ei când a…”

autor Negriu Elena
159 vizualizari

Scandalul dintre Călin Geambașu și fosta sa logodnică, pe nume Cadar Angelica, a luat amploare.

2

Artistul a publicat mai multe fotografii de la ultima întâlnire dintre cei doi și copilul lor.

Întâlnirea a decurs foarte bine și a avut loc cu zece zile înainte ca Angelica să pornească un întreg scandal mediatic, vorbindu-l de rău pe la televiziuni.

3

„Prezint realitatea din spatele inducerilor în eroare.

Așa a decurs ultima noastră întâlnire de familie cu numai ZECE ZILE înainte ca Angelica Cadar să iasă la TV și să mă atace mediatic pozând în «victima puritană»…

4

Eu, anterior, nu am vorbit despre viața noastră intimă și nici nu aveam în plan. Înainte de această zi în care ne-am plimbat cu bicicletele și am luat masa la restaurant.

După fiecare altă întâlnire de familie unde ne distram și petreceam timp de calitate, dispărea săptămâni întregi fără să dea măcar un telefon, alegând să stea la vârsta de 45 de ani alături de mama ei sectantă.

5

În casa unei prietene plecată în străinătate”, a scris Călin Geambașu pe contul său de Facebook.

Acesta a oferit detalii despre situația în care se află cu fosta sa logodnică, precizând că obișnuia să dispară săptămâni bune după ce avea loc întâlnirea de familie și nu înțelege de ce a pornit scandalul împotriva lui la televiziuni.

6

„Echipa angajată pentru a ajuta la aflarea adevărului își făcea datoria conform cadrului legal. Împotriva minciunilor acuzatoare există întotdeauna apărare.

Ce o fi fost în mintea ei când a declanșat atacul la TV, după ce a pierdut procesul pentru copil deschis de ea?!”,a completat Călin Geambașu…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!