Home Stiri Mondene Călin Geambașu și-a bătut mama. Ce spune Andreea Bălan despre asta?

Călin Geambașu și-a bătut mama. Ce spune Andreea Bălan despre asta?

autor Elena Yvette
1,2K views

Călin Geambașu și-a bătut mama, conform declarației acesteia. Andreea Bălan nu s-a putut abține și are ceva de spus cu privire la acest lucru.

andreea-balan

Artista a postat un mesaj pe pagina personală, în care își dă cu părerea referitor la cele întâmplate în familia lui Călin Geambașu.

După o serie de declarații dureroase la adresa familiei lui, Călin Geambașu a fost judecat aspru pentru gestul pe care l-a făcut. Mama sa a rupt tăcerea și a declarat că fiul ei a bătut-o.

balan

Andreea Bălan a postat un mesaj referitor la acest lucru, imediat după ce a aflat cele întâmplate: „Referitor la cazul Călin Geambașu: «Dragi părinți care vă bateți copiii și îi agresați atât fizic, cât și verbal toată copilăria lor, e perfect normal că după ce copilul vostru crește și se poate apăra, să vă respingă, să vă agreseze verbal și fizic fix așa cum ați făcut-o voi când el era mic și neputincios. Asta este singurul model pe care l-a învățat și degeaba spuneți ca e copilul nebun, el este creația voastră, cum l-ați crescut, așa îl aveți.
În loc să îi dați iubire, l-ați jignit și l-ați agresat din cauza frustrărilor și a nefericirii voastre și nu ați știut să creați un mediu plin de căldură sufletească.
Iar penibilitatea este atât de mare atunci când nu vă dați seama ca totul a plecat de la voi, de la proasta educație și dați vina pe adultul creat cu traume din vina voastră.
El dacă are un comportament ciudat și cu probleme, îl are fix din cauza voastră pentru ca l-ați traumatizat când creierul său era în plină formare și înmagazina comportamentul vostru bolnav și agresiv.

Iar mama care vine la tv și vrea să distrugă munca fiului său de ani și ani de zile cu tâmpenii și justificări care nu au sens, nu arată decât fix lipsa iubirii de care acest copil nu a avut parte în copilărie. Este dovada clară că nu l-a iubit atunci, nu îl iubește nici acum și nu se iubește nici pe ea, iar frustrările sunt atât de mari încât vrea să distrugă cu orice preț parte din sângele său.

Am trecut prin asta, iar atunci când am putut să mă apăr, am făcut-o fix așa cum mi s-a arătat, cu agresivitate și mi-a luat ani de zile ca sa îmi calmez anxietățile, să îmi vindec rănile și să învăț să fiu fericită. Luați aminte, dragi părinți, nu vă agresați copiii sub diverse pretexte (să învețe bine, să ajungă om, că a spart o cană etc.) pentru că TOTUL se va întoarce împotriva voastră mai devreme sau mai târziu.
Oferiti-le doar IUBIRE necondiționată și la fel vă vor trata și ei când vor deveni adulți, cu respect și dragoste”,  este mesajul transmis de Andreea Bălan…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed