Home Stiri Mondene Cancerul și bolile cronice pot fi urmări ale alimentelor pe care le consumăm zilnic!

Cancerul și bolile cronice pot fi urmări ale alimentelor pe care le consumăm zilnic!

autor Elena Yvette
834 views

Alimentația corectă și bine îngrijită poate fi remediul pentru îmbolnăvirile spontane și aparent fără motiv.

Doctorul Joseph Mercola susține că majoritatea problemelor de sănătate ale celor din Statele Unite ale Americii sunt probleme cauzate de neglijența pentru nutriție. Dietele apărute în ultima vreme sunt alcătuite din alimente nesănătoase care pun în pericol sănătatea oamenilor.

Bolile de care oamenii suferă azi, ca de exemplu cancerul, erau denumite cu mulți ani în urmă, rare, când oamenii nu aveau la dispoziție așa de multe alimente procesate, cu multe chimicale. Doctorul Joseph Mercola afirmă cu tărie că oamenii cumpără alimente nesănătoase, din inconștiență. El îi sfătuiește să fie mai chibzuiți, să nu mai cheltuiască atât de mulți bani pe alimente procesate, ci să consume alimente ecologice, cât mai aproape de natură.

  1. Carnea prelucrată și subalimente de gătit

În categoria cărnii prelucrate se includ produsele de tipul mezelurilor, care provin din carnea animalelor hrănite cu medicamente, care sunt dăunătoare sănătății.

Carnea prelucrată are în compoziție substanțe chimice care au rolul de a da aromă și gust preparatelor, cum ar fi azotatul de sodiu, însă oamenii de știință au constatat că aceste substanțe atât de bune la gust, miros și aspect sunt corelate bolilor precum cancerul.

  1. Soia modificată genetic și nefermentată

Bolile de inimă, problemele de reproducere, cancerul pot apărea din cauza aportului prea mare de soia din alimentație, mai ales în Statele Unite ale Americii, unde soia este unul dintre alimentele cele mai modificate.

  1. Cartofii și alte alimente bogate în carbohidrați gătite la temperaturi ridicate

Prin producerea excesivă de sortimente noi de chipsuri cu arome noi, se produc și afecțiuni noi pe care omul nu le conștientizează. Alimentele inițial potențial sănătoase, prin coacere sau prăjire sunt transformate în alimente toxice. Acrilamida din compoziție este o substanță toxică și se formează atunci când alimentul bogat în carbohidrați vine în contact cu temperaturile ridicate.

  1. Margarina și untul

Aceste două alimente pe care le utilizăm aproape zilnic sunt considerate nesănătoase. Prin procesul de gătire acestea se transformă în grăsimi trans, primul component toxic, considerate toxice deoarece afectează peretele vaselor de sânge conducând spre afecțiuni mai grave, cum ar fi boli de inimă sau cancer.

Al doilea component toxic legat de margarină și unt este oxidarea. Radicalii liberi apăruți prin prelucrare pot fi responsabili pentru apariția afecțiunile de la nivelul inimii sau cancerului.

O mare parte din margarina și untul de pe piață conțin mono și digliceride ale acizilor grași, aditivi folosiți ca emulsifianți.

Substanțele de tip hexan sau alți compuși din aceeași categorie devin toxici prin procesul de extracție…

Pentru un stil de viață mai sănătos se recomandă evitarea cel puțin a alimentelor menționate mai sus, dar și a altor alimente la fel de nesănătoase!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed