HomeStiri Mondene Care au fost cauzele morții lui Leonard Cohen? Dezvăluirile au fost făcute chiar de managerul artistului!

Care au fost cauzele morții lui Leonard Cohen? Dezvăluirile au fost făcute chiar de managerul artistului!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 908 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-21.jpg

Leonard Cohen a murit săptămâna trecută, iar la scurt timp a fost înmormântat de către familia acestuia. Se pare că artistul ar fi decedat în somn, managerul lui, Robert B. Kory, declarând pentru Times că moartea lui Cohen „a fost bruscă, neaşteptată şi paşnică”.

646x404 (21)

Deși Cohen a murit pe 7 noiembrie, decesul său a fost anunțat câteva zile mai târziu. „A murit în timpul somnului, după o cădere în mijlocul nopţii, pe 7 noiembrie”, a spus managerul lui, Robert B. Kory pentru publicația New York Times.

Adam Cohen, fiul artistului, a mărturisit că tatăl său a fost deja înmormântat, în cadrul unei ceremonii funerare restrânse. „Eu şi sora mea l-am îngropat pe tatăl meu în Montreal. Numai cu familia apropiată şi câţiva prieteni prezenţi, el a fost coborât în ​​pământ, într-o cutie de pin neîmpodobită, alături de mama şi tatăl său. Exact aşa cum el ar fi dorit”, a scris Adam pe Facebook. „Vă mulţumesc pentru mesaje, pentru revărsarea de simpatie şi pentru dragostea pentru tatăl meu”, a precizat el.

Cohen suferea de cancer, însă a fost activ până în ultima zi, încercând să-și ducă la capăt proiectele începute. „A simţit că fereastra se îngustează”, a spus un colaborator vechi al lui Cohen, Patrick Leonard, pentru Times. „El a vrut să folosească timpul cât mai productiv pentru a putea să termine lucrarea căreia i-a fost atât de devotat”, a precizat Patrick.

Sursa foto: Hepta

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed