Care este genul de film potrivit pentru tine, în funcţie de zodie

Share

Fiecare zodie are preferinţele sale în materie de filme şi producţii cinematografie. Tu poţi să ghiceşti ce gen de film se potriveşte perfect cu profilul zodiei tale?

Care este genul de film potrivit pentru tine, în funcţie de zodie

Berbec

Genul filmului: Acţiune

Berbecii adoră aventura şi filmele care se desfăşoară într-un ritm rapid. Aşa că nu este de mirare că filmele preferate ale acestor nativi sunt cele de acţiune. Într-adevăr, poate că Berbecii nu îşi doresc să se ia după dictonul „Trăieşte rapid, mori tânăr”, dar exploziile din filme sunt într-adevăr impresionante.

Taur

Genul filmului: Dramă

Nativii acestui semn zodiacal sunt recunoscuţi pentru forţa lor emoţională şi pentru personalitatea lor hotărâtă, de neclintit. Taurii sunt loiali până la final şi nu contează ce tip de presiuni şi de obstacole apar în calea lor, se ştie că vor persevera.

Gemeni

Genul filmului: Comedie romantică

La fel ca aceste tipuri de comedii romantice, Gemenii sunt amuzanţi, distractivi, deschişi la suflet şi plini de haz. Gemenii sunt practic o gură de aer proaspăt în mijlocul haosului zilnic şi întotdeauna, după ce te întâlneşti cu un nativ din semnul Gemenilor, vei pleca cu zâmbetul pe buze.

Rac

Genul filmului: Dramă de epocă

Filmele care pun accentul pe nostalgie sau care te fac să iei aminte la un moment clasic din istorie vor fi cu siguranţă genurile definitorii de filme ideale pentru Raci. Acest gen reflectă perfect natura sentimentală a Racilor şi scot la iveală cu adevărat dragostea lor pentru prieteniile apropiate şi pentru relaţiile cu familia.

Leu

Genul de film: Muzical

Leii iubesc partea teatrală a vieţii. Aceşti nativi trăiesc pentru strălucire şi pentru lumina reflectoarelor, dar, sincer, cel mai mult le place drama. Filmele muzicale, la fel ca nativii din zodia Leului, au toate caracteristicile esentiale ale decadenţei, ale exagerărilor, dar cu destul farmec şi umor cât să câştige în defavoarea celor mai reticente persoane.

Descoperă celelalte zodii pe feminis.ro.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news