Home Fără categorie Care este legătura Oanei Sîrbu cu bucătăria? „O singură dată am făcut sarmale și au ieșit foarte bune”

Care este legătura Oanei Sîrbu cu bucătăria? „O singură dată am făcut sarmale și au ieșit foarte bune”

Data publicării: Data actualizării:
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Care-este-legătura-Oanei-Sîrbu-cu-bucătăria-O-singură-dată-am-făcut-sarmale-și-au-ieșit-foarte-bune.jpg

Oana Sîrbu recunoaște fără nicio reținere faptul că nu este deloc atrasă de bucătărie. Vedeta are o carieră de succes și afirmă faptul că nu are prea mult timp să gătească.

Care este legătura Oanei Sîrbu cu bucătăria O singură dată am făcut sarmale și au ieșit foarte bune

”Nu sunt o iubitoare de bucătărie. Fac și eu ce pot. O singură dată am făcut sarmale, și au ieșit foarte bune. La noi, de sărbători, se gătește în familie, și se gătește mult și bine. Astfel că, mâncarea din noaptea respectivă îmi ajunge pentru foarte multe zile și după. Sunt persoane făcute să gătească. E o chestiune de genă, de atenție, de puțin echilibru, de un pic de noroc, de cum te cultivi. Am făcut toată viața sport. Important e să nu fac excese, să mănânci atent. Îmi plac dulciurile, mănânc halva cu ciocolată, pește gras, consum ulei de măsline, lucruri care să ne aducă ce ne lipsește dacă nu e soare. În schimb, nu mănânc făinoase albe, mâncare gătită și nu prea nici carne. Pâine consum, dar pâine naturală, românească, făcută din făină integrală, pe care o cam caut”, a povestit Oana Sîrbu…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către acest site web

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies