Home Stiri Mondene Care este salariul pe care îl vrea Bianca Drăguşanu ca să apară la TV?

Care este salariul pe care îl vrea Bianca Drăguşanu ca să apară la TV?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Care-este-salariul-pe-care-îl-vrea-Bianca-Drăguşanu-că-să-apară-la-TV in Stiri Mondene

Cel mai nou zvon în materie de apariţii TV este acela că frumoasa Bianca Drăguşanu va avea o emisiune numai şi numai a ei. După ce iubitul ei, Victor Slav, şi-a făcut intrarea la Kanal D, se pare că şi Bianca vrea iar pe sticlă.

Care este salariul pe care îl vrea Bianca Drăguşanu că să apară la TV

De o săptămâna şi ceva, Bianca e tot timpul pe drumuri între Kanal D, Antena şi PRO TV. Ea poartă negocieri cu toate cele trei trusturi, pentru că a primit propuneri de la toate, pe proiecte diferite. Cu Antena ar trebui să înceapă un proiect din toamnă. La Kanal D a fost prima dată la negocieri după ce a apărut în emisiunea de debut a lui Victor Slav. Şefii de acolo au plăcut-o pentru spontaneitatea ei şi pentru felul în care şi-a făcut apariţia în platou, cu rochia ei diafană. Cu toate astea, Bianca nu a dat niciun răspuns, nimănui. E încă în perioada în care «digeră» propunerile primite”, a declarat o persoană din anturajul Biancăi Drăguşanu, pentru cancan.ro.

Care este salariul pe care îl vrea Bianca Drăguşanu că să apară la TV 2

Cât despre propunerea venită de la PRO TV, e vorba despre un proiect pe fashion, gen fosta emisiune «Shoppingul, pasiunea mea». Dar nu este hotărâtă, ea nu vrea să revină în televiziune decât dacă este foarte bine motivată financiar. Pentru 2.000 de euro nici nu se dă jos din pat, pentru că ea câştigă banii aceştia într-o zi, la un eveniment. În acest moment stă şi cântăreşte foarte bine lucrurile, analizează care proiect i se potriveşte cel mai bine şi cum ar putea să se împartă între copil, muncă şi familie…

Bianca nu e disperată şi nici nu aleargă să revină pe sticlă. E foarte calmă şi reacţionează după ce a analizat la rece situaţia. Pentru a bate palma cu vreunul dintre trusturi, trebuie să fie îndeplinite trei criterii: să fie motivată financiar extrem de bine, să aibă un program bun, astfel încât să se poată ocupa în continuare de fiica ei şi, nu în ultimul rând, să fie un proiect bun, care să o atragă”, a mai precizat sursa citată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed