Home Stiri Care este secretul din spatele sacoului roșu purtat de Andreea Esca?

Care este secretul din spatele sacoului roșu purtat de Andreea Esca?

autor Elena Yvette
164 vizualizari

În fiecare an, de 1 Decembrie, Andreea Esca apare la pupitrul Știrilor PRO TV, cu același costum roșu, cu guler din catifea neagră.

2

Celebrul sacou roșu a fost primul sacou din cariera vedetei de prezentatoare. Este o tradiție să fie purtat în fiecare an, de 1 Decembrie.

Sacoul este marca Moschin, iar prezentatoarea îl păstrează în dulap de foarte mulți ani.

3

„Celebrul sacou roşu, pe care l-am purtat în prima zi de PRO TV, în ziua lansării, îl cumpărasem cu ceva vreme înainte de 1 decembrie 1995, dar mi s-a părut potrivit pentru prima zi de PRO TV. Mi-a plăcut pentru că era roşu, cu o catifea elegantă la guler şi la buzunare. Se pare că a avut succes şi mi-a purtat noroc. De fapt, ne-a purtat noroc”, declara vedeta la un moment dat…

„Îmi place că acest sacou ne aminteşte tuturor de acea zi de 1 decembrie. A suferit mici modificări. Se mai uzase, eu am mai schimbat măsurile, e un pic «upgradat », să zic aşa. Dar rămâne acelaşi simbol şi poartă cu el anii noştri de PRO TV. Ştie toate poveştile mele. Îmi place roşul. Mă face să mă simt vie, puternică, dinamică, implicată, prezentă”, adăuga Andreea Esca.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies