HomeStiri Mondene Care sunt cele trei vedete care vor juriza concursul Vocea României Junior

Care sunt cele trei vedete care vor juriza concursul Vocea României Junior

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
cine-sunt-cele-trei-vedete-care-vor-juriza-concursul-vocea-romaniei-junior in Stiri Mondene

Primul sezon al emisiunii Vocea României Junior e pe cale să înceapă, iar jurații se declară entuziasmați de talentele întâlnite în cadrul preselecțiilor.

cine-sunt-cele-trei-vedete-care-vor-juriza-concursul-vocea-romaniei-junior

Andra, Marius Moga și Inna vor fi cei trei jurați ai emisiunii Vocea României Junior, care va începe de 26 februarie. Cei trei se declară entuziasmați de șansa pe care au primit-o, aceea de a fi jurați și antrenori în cadrul show-ului-concurs, întrucât la noi în țară sunt foarte mulți juniori talentați.

Andra, care a fost antrenor și la Vocea României, a declarat că a fi jurat este „amuzant, surprinzător și emoționant”. „E o aventură superbă să fiu antrenor la Vocea României Junior. Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect care are toate ingredientele pentru a te ţine captiv în faţa televizorului: este amuzant, surprinzător, emoţionant. Sunt sigură că cei care vor urmări emisiunea vor simţi fiori ca şi cum ar fi ei înşişi în culise, ţinându-i pumnii unui membru al familiei. Sper ca echipa Andra să fie susţinută! Cei mici au nevoie de încurajări”, a precizat Andra.

Marius Moga, și el jurat la Vocea României, s-a declarat surprins de juniorii care sunt pregătiți să devină viitorii artiști ai României.

„La Vocea României Junior m-am simţit foarte bine, pentru că am realizat că avem o ţară plină de copii talentaţi! Juniori cu voci mari, dezinvolţi, pasionaţi de muzică şi pregătiţi pentru a fi următorii artişti mari ai României”, a spus Marius Moga.

cine-sunt-cele-trei-vedete-care-vor-juriza-concursul-vocea-romaniei-junior1

Inna susține că este încântată să fie jurat și speră ca cei mici să o aleagă ca antrenor. „Sunt încântată să fiu antrenor la Vocea României Junior, este un show extraordinar, cu copii minunaţi şi voci excepţionale. Sper să vă placă echipa INNA, sunt copii talentaţi, artişti în devenire, pe care sper să îi susţineţi şi să îi urmăriţi. Abia aştept să vă bucuraţi de primul sezon Vocea României Junior, la Pro TV, de muzica live, voci incredibile şi copii senzaţionali”, a dezvăluit Inna…

Gazdele emisiunii vor fi Mihai Bobonete și magicianul Robert Turcu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed