Carla’s Dreams, primele declarații după oprirea concertului din Târgoviște! „Aruncarea cu bani își are farmecul său – însă își are și formatul său. În caz contrar se transformă în lipsă vădită de respect!”

Share

După ce presa a speculat că solistul de la Carla’s Dreams s-ar fi simțit jignit în momentul în care s-a aruncat cu bani în el, acesta fiind și motivul pentru care a amânat concertul, artistul vine cu explicații.

13939291_818881271546431_9171281405237678308_n

Cântărețul a menționat că, pe lângă faptul că nu i se pare potrivită aruncarea cu bani, concertul a fost suspendat și pentru a se evita ejungerea la acte de violență, întrucât atmosfera era tensionată.

„Tolerarea viciilor de organizare și/sau desfășurare a evenimentelor publice poate duce la consecințe GRAVE.CSD consideră drept obligațiune necesitatea de a lua atitudine promptă și fermă față de astfel de manifestări.

Nu e o poziție ”ideologică” – it’s just the right thing to do.

Situația din Târgoviște > precizări:

 1. Momente omise de clipul care a circulat online:
 2. a) încercările multiple de a ne transmite bani în timpul evoluării pe scenă;
 3. b) precizarea publică (la microfon) de a înceta ”exploziile de cash”;
 4. c) accederea unui număr de persoane pe scenă;
 5. d) tentativa acestor persoane de a ridica gluga băieților de pe scenă;
 6. e) înjurăturile de rigoare;
 7. f) amenințările de rigoare;
 8. g) overall – situație de tensionare în continuă creștere.
 9. CSD nu resimte și nu agreează aere de ”supremație artistică” 🙂 vizavi de orice curente muzicale. Afirmațiile potrivit cărora ”cineva a fost ofensat de faptul că i s-au oferit bani” – distorsionează fondul problemei. „Aruncarea cu bani” își are farmecul său – însă își are și formatul său. În caz contrar se transformă în lipsă vădită de respect.
 10. Inexistența măsurilor minime de asigurare a securității/ordinii în timpul unui eveniment – este un viciu fundamental de organizare. Circumstanțele de la punctul 1 ne-au făcut să ne convingem că ne aflăm anume într-o astfel de conjunctură.

Decizia rămânea doar una.

Decizie pe care ne-o asumăm.

Este mai bine să îți asumi câteva comentarii răutăcioase acum decât să te întrebe lumea, în cazul unei dezvoltări nefericite a situației: “de ce nu ați oprit concertul dacă nu exista securitate și tensiunea creștea?”.

Am mai trecut prin asta și știm despre ce vorbim. Better safe than sorry.

 1. Nu vom pune încă accent, ci doar vom menționa că din informațiile pe care le-am primit de la mai multe persoane prezente în club în acea seară, spiritele totuși s-au încins și s-a produs un scandal violent, fapt confirmat ulterior și de reprezentanții autorităților.
 2. Referitor la pozițiile expuse de un șir de lideri de opinie. Le înțelegem originea. Dacă am fi văzut și noi doar informația difuzată – am fi avut, posibil, aceleași concluzii.
 3. Ne pare foarte rău de poziția de victimizare aleasă de administrația clubului. În special tentativa de a prezenta problema ”sub unghiul” CSD vs. Invitați, sau CSD vs. Târgoviște, Târgoviște vs. Alte orașe.

O abordare care ne pare a fi perfidă. Târgoviștenii nu au nicio vină în cele întâmplate.

De asemenea, ne pare rău că modul în care a fost expusă problema de către reprezentanții clubului a atras atenția publică sub un unghi atât de nefavorabil târgoviștenilor și Târgoviștei în general. Apelăm la mijloacele de informare care s-au expus asupra subiectului sau au expus acest subiect să își revadă poziția vis-a-vis de târgovișteni pentru că astfel de cazuri se întâmplă în toată România și peste tot în lume. Dar problema nu este aceasta, ci atitudinea și organizarea proastă.

Ni s-a comunicat că nu suntem bineveniți în Belvedere Studio, dar, din fericire, Târgoviște este mult mai mult decât un club iresponsabil. Și oamenii de acolo sunt mult mai mult decât o atitudine personală a unui individ.

Dupa ce două zile și-au expus isteric punctul de vedere, cenzurând într-același timp orice alt punct de vedere, inclusiv al persoanelor prezente la eveniment, reprezentanții clubului au decis să le șteargă pe toate.

Dar le puteți vedea mai jos. Menționăm că în una dintre poze numele și poza de profil sunt blurate, pentru că persoana este minoră.

Sperăm că acest post să întregească peisajul întâmplării și să ofere suficientă claritate atât pentru opinia publică, cât și pentru cei ce s-au expus deja.

P.S. ne pare foarte rău pentru persoanele care au fost nevoite să asiste la un concert întrerupt.

P.P.S. puteți să nu faceți print screen la acest post, pentru că acesta nu va fi șters. Nu vom cenzura comentariile, indiferent că ne sunt sau nu favorabile. Vor fi cenzurate doar comentariile care conțin atacuri la persoană sau referiri nerespectuoase”, a scris Carla’s Dreams pe pagina oficială de Facebook.

14322681_838015426299682_576633132364480599_n

14370435_838015422966349_1453308072442405774_n

Sursa foto: facebook.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news