HomeStiri Mondene Carmen Brumă despre reţeta siluetei perfecte: „Sunt disciplinată și mi se pare o chestiune de bun-simț să ai grijă de corpul tău”

Carmen Brumă despre reţeta siluetei perfecte: „Sunt disciplinată și mi se pare o chestiune de bun-simț să ai grijă de corpul tău”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
avem-ce-sa-invatam-de-la-vedete-31317-10

Deşi a născut acum patru ani, nici nu ai zice că vedeta de televiziune Carmen Brumă ar fi fost vreodată însărcinată, datorită siluetei perfecte, fiind invidiată de foarte multe mămici. 

avem-ce-sa-invatam-de-la-vedete-31317-10

Într-un interviu acordat unei reviste locale, Carmen a vorbit despre secretul unei siluete demne de apreciat, în ciuda vârstei de aproximativ 40 de ani, dar şi despre reţeta unei familii fericite.

În ceea ce priveşte secretul unei siluete perfecte, vedeta a declarat:

Nu e niciun secret. Sunt disciplinată și mi se pare o chestiune de bun-simț să ai grijă de corpul tău. Nu fac nimic ieșit din comun. Mănânc echilibrat și cât pot de sănătos, fac în mod constant mișcare, iau suplimente alimentare de calitate.

Fiind întrebată ce anume a ajutat-o să îşi revină atât de repede după naştere, Carmen a mărturisit:

Revenirea mea rapidă după naștere, care a durat zece săptămâni, mai exact, s-a datorat mai multor factori. Au contat conduita mea din timpul sarcinii, mișcarea și alimentația, nașterea naturală, stilul meu de viață anterior sarcinii și abia apoi genele.

Fiind întrebată cum reuşeşte să ţină pasul cu Vlăduţ, fiul său, acum când a început să „exploreze” îndeaproape lumea, frumoasa mămică a relatat:

Cu mult antrenament. De asta am alergat maratonul în toamnă. (râde) Glumesc. Vlăduț este un copil foarte dinamic și mă bucur că e așa, chiar dacă, de multe ori, mă simt epuizată. Din fericire, am și ajutoare: mama mea, cea care stă cu el atunci când eu sunt plecată.

În ceea ce priveşte stilul său alimentar, vedeta a declarat:

Eu am de foarte mulți ani un regim alimentar echilibrat, adaptat nevoilor mele energetice. Mănânc frecvent carne, ouă, legume, frunze, semințe, pseudocereale.

Fiind întrebată la ce anume i-a fost cel mai greu să renunţe pentru a slăbi, Carmen a relatat:

Îmi este în continuare foarte greu să renunț la dulciuri, marea mea slăbiciune. Dar am ajuns la un compromis cu care sunt fericită. Mănânc o dată sau de două ori pe săptămână, imediat după ce fac sport…

Carmen-Bruma

Carmen-Bruma-si-Mircea-Badea

462984l-581x0-w-fc58fc55

Surse foto: viva.ro; ziarulatac.ro; eva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed