Carmen Brumă spune care este condiția pentru care s-ar mărita

Share

Carmen Brumă și Mircea Badea au o relație de mai mulți ani și, de curând, aceasta a acordat un interviu și a vorbit despre relația lor, oferind și câteva detalii despre care nu a vorbit până acum.

De mai multe ori, Carmen Brumă a spus că vrea să se căsătorească și de aceeași părere este și Mircea Badea. Acum, în cadrul unui interviu, iubita prezentatorului a spus care este motivul pentru care ar decide, în cele din urmă, să facă acest lucru.

„Am învăţat în timp să gestionăm din ce în ce mai bine momentele de tensiune şi cred că, în final, toată lumea face un soi de evaluare, dacă lucrurile bune sunt mai multe şi mai importante decât cele negative. Dacă eşti pe plus, continui. Prefer să trăiesc şi o să ştiu eu când ceva devine inacceptabil.

Dacă Vlad şi-ar dori asta şi ne-ar cere (n. r. – motivul pentru care s-ar căsători). Vlad poartă numele ambilor părinţi şi i se pare logic să fie aşa. Sunt, evident, multe lucruri care mă enervează, ca pe fiecare dintre noi, dar lucrez cu mine să mă afecteze cât mai puţin”, a spus aceasta pentru viva.ro.

Carmen Brumă și Mircea Badea au o relație de peste două decenii, iar lucrurile par să meargă extrem de bine între ei. Aceasta este destul de discretă în ceea ce privește povestea sa de iubire, dar, în cele din urmă, și-a deschis sufletul și a făcut anumite informații publice, spre marea bucurie a fanilor.

„De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături, îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a spus Carmen Brumă, conform viva.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news