Home Stiri Carmen Brumă spune cum reușește să mențină relația cu Mircea Badea, după două decenii

Carmen Brumă spune cum reușește să mențină relația cu Mircea Badea, după două decenii

autor Mirela
423 views 3 minute timp de citit
  • Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de peste două decenii.
  • În timp, s-a dovedit că aceștia sunt făcuți unul pentru celălalt.
  • Acum, după mai bine de 20 de ani de relație, Carmen Brumă a vorbit despre lucrurile prin care au trecut împreună.

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de peste două decenii. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu peste 20 de ani, s-au plăcut și au decis să își dea o șansă.

În timp, s-a dovedit că aceștia sunt făcuți unul pentru celălalt, motiv pentru care, în urmă cu șapte ani, a și apărut un copil în familia lor. Acum, după mai bine de 20 de ani de relație, Carmen Brumă a vorbit despre lucrurile prin care au trecut împreună.

Carmen Brumă și Mircea Badea s-au sprijinit necondiționat

Cei doi și-au fost alături necondiționat și s-au sprijinit ori de câte ori a fost nevoie. Mai mult decât atât, Carmen Brumă a vorbit și despre momentele în care partenerul ei a fost în pericol din cauza unor persoane cu care a avut mai multe antecedente.

Din fericire, aceștia au reușit să treacă cu bine peste toate momentele tensionate, iar tot ceea ce s-a întâmplat neplăcut în relația lor i-a ajutat să devină mai puternici și mai uniți. Datorită faptului că nu au renunțat unul la altul, în prezent, Mircea Badea și Carmen Brumă formează una dintre cele mai solide familii din showbiz-ul românesc, deși aceștia nu sunt căsătoriți.

Nutriționistul spune cum gestionează relația cu jurnalistul

„Cred că există noroc, un soi de compatibilitate care trebuie să existe de la început. Apoi, trebuie să existe capacitatea de negociere, dorința de a face o echipă, trebuie să știi să joci în echipă, trebuie să înțelegi când este cazul să cedezi, trebuie să fixezi niște lucruri clare, să înveți să respecți intimitatea celui de lângă tine.

Când am decis să fim împreună, știam cine este și care sunt riscurile. Nu pot să vin acum, ca o floricică, și să spun: «vai, ce am pătimit eu din cauza lui Mircea!». E ca și cum m-aș duce într-un magazin, aș lua o rochie și aș zice: «de la rochia aceasta, îmi plac doar mânecile. Vreau să plătesc doar mânecile». Nu se poate, iei toată rochia. Așa și aici.

Mi-a plăcut omul, l-am luat cu totul. Sigur că au fost momente dificile, sigur că au fost momente în care mi-a fost și frică pentru siguranța copilului nostru. Au fost multe mesaje și nu poți să știi până unde se ajunge. Repet, Mircea Badea nu se lupta cu Gingirică de pe Internet. Era vorba de un sistem foarte periculos, era vorba de un președinte al României”, a spus Carmen Brumă în cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici, relatează viva.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies