HomeStiri Mondene Carmen Bruma, trucuri de frumusete si sanatate

Carmen Bruma, trucuri de frumusete si sanatate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/Carmen-Bruma.jpg

Una dintre cele mai frumoase şi apreciate femei de la noi, Carmen Brumă, soţia prezentatorului TV Mircea Badea, a scris de curând pe blogul său personal câteva mici trucuri la care apelează mai tot timpul. 

Carmen-Bruma
„1. Nu ies niciodată din casă fără să mă dau cu cremă cu protecție solară (SPF 50 pentru față, 30 pentru corp) și spray cu protecție pentru păr (dacă nu am șapcă sau pălărie).

2. Îmi aplic de fiecare dată când ies din casă gloss de buze, strugurel, ruj, care să acționeze ca o peliculă de protecție. Nu e un gest de cochetărie feminină, ci unul de prevenție împotriva cancerului de piele.

3. Beau regulat ( de trei-patru ori/săptămână) 200 ml de suc «SAFE TAN» care îmi pregătește pielea pentru expunerea la soare și mi-o hidratează corespunzător. Conține betacaroten, o substanță care ajută organismul să producă melanină, cea care sprijină organismul să se apere de efectele nocive ale soarelui.
• 200 g morcovi;
• 50 g ardei gras;
• 100 g caise;
• 150 g pepene galben.

4. Port aproape tot timpul ochelari de soare (cu protecție UVA și UVB) indiferent de anotimp sau dacă afară e înnorat. Îmi protejează ochii, dar și pielea din jurul lor care se ridează foarte repede.

5. Fac duș de fiecare dată când ies din piscină! Clorul folosit la dezinfectarea apei din piscine este dăunător pielii. El poate provoca alergii, iritaţii, arsuri chimice dacă ne expunem la soare fără să fi făcut un duş cu apă curată, după ce am ieşit din bazin. Multe persoane ies din apă şi se expun la soare fără să fi îndepărtat clorul de pe piele. Astfel, în contact cu lumina şi cu razele UV acesta se activează şi te poţi trezi cu afecţiuni dermatologice.

6. Nu umblu desculță la piscină! Întotdeauna port papuci până la intrarea în bazin. E un sfat pe care l-am primit de la mulți medici dermatologi cu care am colaborat. Nu ne îmbolnăvim din cauza apei din piscină, iar asta din cauza cantității mari de clor. Este un mit în care nu ar trebui să mai credem! În schimb, ne putem îmbolnăvi şi putem suferi din cauza diferitelor afecţiuni dermatologice dacă intrăm în contact cu bălţile care se formează în jurul bazinului unde clorul s-a evaporat sau dacă nu purtăm papuci de plastic la duşuri”, a scris vedeta pe blogul său…

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed