Home Stiri Carmen de la Sălciua reacționează după ce Bianca Drăgușanu a jignit-o

Carmen de la Sălciua reacționează după ce Bianca Drăgușanu a jignit-o

autor Buinoschi Andreea
238 vizualizari

Zilele trecute, Carmen de la Sălciua a încărcat o poză cu regina Tik Tok-ului, chiar pe contul său de Instagram. Unele persoane au apreciat gestul, dar altele au avut ceva de comentat. Printre ele s-a numărat și Bianca Drăgușanu, care a criticat-o dur pe cântăreața de muzică de petrecere.

„De aseară (n. r.: luni seara), primesc o mulțime de mesaje în care mi se spune că Bianca Drăgușanu mă jignește. Am văzut și eu ce a spus și, sincer, nu o prea înțeleg, mai ales că nu ne cunoaștem personal. În plus, dacă tot ești o doamnă, nu folosești un asemenea limbaj, mai ales că te pretinzi a fi superioară”, a spus Carmen, pentru cei de la WOWBiz.ro.

Mai mult decât atât, Carmen a declarat că gestul său nu a fost făcut pentru a impresiona și, contrar spuselor Biancăi, a ajutat-o cu mai multe lucruri pe regina Tik Tok-ului, nevrând însă să dea mai multe detalii despre gestul pe care l-a făcut.

„Nu contează ce i-am dus, cum am ajutat-o alături de prietenii mei. Eu am pus o poză cu ea din alte motive. M-a cucerit, recunosc. Este o femeie plină de viață, m-a cucerit cu optimismul și buna dispoziție a ei, lucruri pe care le afișează natural, în ciuda problemelor pe care le are. În plus, am văzut la ei în casă o familie foarte unită, el o iubește pe Alexandra foarte mult, iar asta m-a impresionat enorm. Oricum nu mă așteptam ca încercarea mea de a face un bine și de a ajute pe alții să genereze asemenea reacții. Dar, nici Bianca, nici Răzvan Botezatu, care, cred eu, a interpretat greșit fotografia cu mine și cu Alexandra, având în vedere că eu nu am TikTok și nu caut urmăritori, nu vor putea să mă stârnească, să mă facă să mă scoată din felul meu de a fi”, a mai declarat artista, conform sursei menționate mai sus…

Sursa

 

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies