Home Stiri Carmen Grebenișan a făcut cunoștință cu Rock, băiatul Alinei Ceușan

Carmen Grebenișan a făcut cunoștință cu Rock, băiatul Alinei Ceușan

autor Buinoschi Andreea
231 vizualizari

Alina Ceușan a născut săptămâna trecută, dar prietena sa cea mai bună, Carmen, a reușit să îl vadă abia acum pe cel mai nou membru al familiei. Fericirea era vizibilă pe chipul ei și a savurat aceste momente din plin. Chiar Carmen a anunțat că Alina a născut, iar acum a putut să-l vadă pe micuț.

2

Carmen și-a luat toate măsurile de precauție. A renunțat complet la machiaj, pentru a avea fața curată și a se spăla înainte de a-l lua în brațe, dar a purtat și mască, până când a ajuns la casa Alinei. După frumoasa întâlnire, fosta participantă de la Asia Express a urcat mai multe filmulețe pe contul său de Instagram, unde fanii au putut vedea cât era de emoționată, dar și de fericită.

3

„Vai de mine, vai de mine, iubire. Nu se poate așa ceva, nu se poate!”, au fost cuvintele lui Carmen, în timp ce îl admira pe micuțul Rock.

4

Într-un interviu acordat celor de la elle.ro, Carmen a vorbit despre experiența Asia Express, pe care a trăit-o alături de cea mai bună prietenă a sa: „Pentru mine, cele mai amuzante momente au fost când n-am vrut să încep cursa până nu îmi găseam creionul de sprâncene sau când eu și Alina am fugit din două direcții și ne-am lovit cap în cap și s-a vărsat toată vopseaua pe mine. Pentru Alina cred că a fost puțin jenant, dar foarte amuzant momentul în care nu mai putea ridica un crevete din apă, după ce scosese vreo nouă, pe motiv că «E cel mai nebun, voi nu vedeți?» – și crevetele stătea doar! Am avut o criză de râs!”…

„Sunt norocoasă să fac echipă cu cea mai bună prietenă, atât în «Asia Express», cât și în viața reală. Consider că am avut avantajul cel mai mare din acest punct de vedere”, a mai completat Carmen Grebenișan…

 

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies