Home Stiri Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie. Iată imaginile cu fericitul eveniment!

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie. Iată imaginile cu fericitul eveniment!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 844 views 2 minute timp de citit

În urmă cu nici 24 de ore, Carmen Grebenișan a avut parte de cea mai frumoasă seară din viața sa. Aceasta a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Alex Militaru. Deși sunt împreună de aproximativ șase luni, cei doi au decis că este momentul perfect pentru a face acest pas.

Din clipa în care concurenta de la Asia Express și-a asumat public relația, aceasta a trebuit să facă față unui val de comentarii negative. Fanii ei nu au fost de acord cu relația celor doi, spunând că Alex nu se ridică la nivelul iubitei sale. „Nu vă stă bine împreună și e prea bătrân”, a fost comentariul lăsat de o femeie la poza celor doi. Carmen a reacționat imediat, fiind vizibil enervată: „Da, stau cu el pentru pensie”.

Replicile au continuat și fanii și-au exprimat, în continuare, nemulțumirea: „Nu este pentru tine. Meriți un băiat pe măsura ta. Parcă este din alt film pe lângă tine. O părere…”, iar Carmen nu s-a lăsat nici de data aceasta, spunând: „O părere de doi lei și zece bani”. Mai mult decât atât, chiar și Alina Ceușan, cea mai bună prietenă a lui Carmen, a intervenit și a fost de partea viitoarei mirese: „Da cine te-o întrebat? Cine ți-o cerut ție părerea în legătură cu… Orice?”.

Cererea în căsătorie a avut loc la Cluj, acasă la Alina și la soțul ei, Raul. Pe terasa viitoarei mămici, Alina, Alex a creat un cerc din lumânări aprinse, unde a așteptat-o pe Carmen așa cum se cuvine, în genunchi, cu un buchet mare de trandafiri. Aceasta a răspuns afirmativ, iar cei doi sunt cum nu se poate mai fericiți.

În perioada de izolare, Grebenișan s-a mutat cu proaspătul său iubit la București. În cadrul emisiunii ‘Neața cu Răzvan și Dani, aceasta a confirmat zvonurile care tot circulau în perioada respectivă: „Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la «Asia Express». Într-adevăr, ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”.

„Iubitul meu este OK. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a spus Carmen, conform celor de la Viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies