HomeStiri Mondene Carmen Grebenișan are probleme de sănătate grave. Iată despre ce este vorba!

Carmen Grebenișan are probleme de sănătate grave. Iată despre ce este vorba!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Carmen-Grebenisan-are-probleme-de-sanatate-grave.-Iata-despre-ce-este-vorba-3.jpg

Carmen Grebenișan a primit, din partea medicilor, o veste nu tocmai plăcută. Aceasta suferă de gastrită cronicizită și trebuie să urmeze un tratamant destul de strict. Cu toate acestea, influencer-ul și-a liniștit fanii, spunându-le că situația nu este atât de rea și că ține totul sub control.

Carmen Grebenișan are probleme de sănătate grave. Iată despre ce este vorba! in Stiri Mondene

Gastrita cronicizată a apărut în urma altei complicații, Helicobacter, o boală cu multiple manifestări, precum arsurile gastrice, durerile abdominale și scăderea în greutate. Carmen Grebenișan este foarte încrezătoare în tratamentul prescris de medici și, deși nu este ușor, este convinsă că va da rezultate.

Carmen Grebenișan are probleme de sănătate grave. Iată despre ce este vorba! in Stiri Mondene

În momentul de față, fosta participantă de la Asia Express ține o dietă și nu mai are voie să consume îndulcitori, zahăr, conserve, mâncare prăjită, mâncare picantă. De asemenea, nu are voie să consume alcool sau să fumeze.

„Deci, practic, mă pocăiesc. Patru luni mă duc la mânăstire. Glumesc! Partea bună este că o să am o dietă destul de sănătoasă și nu mă mai îngraș. Nu am voie pâine, nu am voie zahăr și o să fie bine”, a spus vedeta pe Instagram.

Carmen Grebenișan are probleme de sănătate grave. Iată despre ce este vorba! in Stiri Mondene

De curând, Carmen s-a despărțit de fostul său iubit și, acum, a fost cerută în căsătorie de Alex Militaru, actualul său partener. Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, Carmen a vorbit despre despărțire: „Da, s-a încheiat! Dar nu aș vrea să comentez prea mult pe tema asta. Pur și simplu am căzut de acord să facem asta. Nu are legătură cu «Asia Express», s-a încheiat după Revelion. Făceam trei ani de relație, cumva acum, în perioada asta, și am rămas în relații ok. Adică, nu ținem legătura, dar nu suntem certați, în primul rând, și cred că asta este cel mai important.

A fost o poveste frumoasă, dar s-a terminat. Nici măcar nu am ce să-i reproșez doar că pur și simplu s-a terminat. Eu am decis să mă axez mai mult pe carieră, să pun accent pe muncă și, cumva, am stat mai mult în zona asta, în birou, pentru că noi stăteam împreună și încet, încet s-a răcit relația”…
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed