Home Stiri Carmen Harra a vorbit despre operațiile estetice

Carmen Harra a vorbit despre operațiile estetice

autor Negriu Elena
155 vizualizari

Carmen Harra a fost mereu admirată de majoritatea persoanelor pentru felul în care arată, de aceea au existat anumite speculații conform cărora și-ar fi făcut operații estetice.

2

Invitată recent în emisiunea Răi, da’ Buni, Carmen Harra a vorbit despre acest subiect, dezvăluind adevărul în privința intervențiilor chirurgicale.

„Eu sunt din generația veche. Pe vremea noastră nu se implanta nimic şi am rămas cu părerea că orice corp străin în corp nu face bine. Astea sunt părerile mele. Eu, dacă te uiţi bine la mine, nu am nimic implantat. Nu este nimic implantat. Totul este natural. Eu sunt aşa cum sunt, la vârsta la care sunt şi sunt foarte bine. Nu vreau să schimb nimic, nu vreau să tai nimic şi nu vreau să adaug nimic”, a declarat Carmen Harra.

„Am vrut să-mi tai nasul, e adevărat asta. Cu 20 de ani în urmă, pentru că am un nas urât. Dar trăiesc cu el, pentru că am fugit din spital şi mi-a fost frică”, a mai spus aceasta.

Clarvăzătoarea și-a făcut o singură intervenție chirurgicală, și anume, o injecție de botox, în urma căreia s-a simțit rău, motiv pentru care a ajuns să regrete că a făcut acest lucru:

„Eu nu am fost la nicio clinică. Să vină vreun doctor să vorbească, să spună care m-a văzut pe mine. Am fost o singură dată şi mi-am făcut o injecţie de botox şi m-a durut capul trei zile. Chiar în vene mi-a făcut-o. O regret.”

De curând, tot în cadrul unui interviu televizat, Carmen Harra a împărtășit publicului larg faptul că își dorește să devină bunică…

„Alexandra (n.r.: fiica sa) o să aibă doi copii: o fată şi un băiat. Ştie şi vrea! N-a vrut până acum pentru că a zis că se mai gândeşte. Când eşti tânăr vrei să te bucuri un pic de viaţa ta şi nu condamn pentru asta. Acum este momentul să trăim şi bucuria de a deveni părinte”, a spus Carmen Harra.

Sursă: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies