Carmen Harra nu are vesti prea bune pentru Monica Gabor. Clarvazatoarea are recomandari specifice pentru bruneta lui Mr. Pink!


712
loading...

În ultimele zile au apărut din ce în ce mai multe zvonuri referitoare la sarcina Monicăi Gabor. Aceasta din urmă a preferat să nu comenteze pe marginea acestui subiect.

Însă, clarvăzătoarea Carmen Harra nu are vești prea bune pentru Moni. Aceasta îi recomandă „fostei scorpii de la Izvorani” să își caute un bărbat care își dorește să o ia de soție. Monica are nevoie de un soț, nu de un colaborator.

Harra crede că relația Monicăi Cu Mr. Pink nu are niciun viitor

„Mr. Pink există ca un prieten, un colaborator, un om care o apreciază. Eu nu cred într-o relație de perspectivă. Nu cred într-o relație reală între ei, într-o posibilă căsnicie. Cel mai bine ar fi pentru ea dacă s-ar orienta spre o persoană care îi va da posibilitatea unei căsătorii”, a declarat Carmen Harra într-o emisiune TV…

„Sper să se trezească la realitate și să spună: «Băi, de ce mai stau cu Mr. Pink, care de atâția ani nu vrea până la urmă să oficieze nimic cu mine?»”, a mai completat Harra.

loading...