HomeStiri Mondene Carmen Harra, predicții despre cuplurile Brigitte Sfăt-Florin Pastramă și Ilie Năstase-Ioana Simion

Carmen Harra, predicții despre cuplurile Brigitte Sfăt-Florin Pastramă și Ilie Năstase-Ioana Simion

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/05/Carmen-Harra-predictii-despre-cuplurile-Brigitte-Sfat-Pastrama-si-Ilie-Nastase-Ioana-Simion.jpeg

În urma divorțului dintre fostul tenismen Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, fiecare a mers mai departe și-a refăcut viața alături de altcineva. Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a oferit, de curând, previziuni cu privire la despre cuplurile Brigitte Sfăt-Florin Pastramă și Ilie Năstase-Ioana Simion.

Carmen Harra, predictii despre cuplurile Brigitte Sfat-Pastrama si Ilie Nastase-Ioana Simion in Stiri Mondene

Ambele cupluri par să avanseze rapid către următorul stadiu al relației lor, dar multă lume se îndoiește de durabilitatea acestora. Carmen Harra a oferit un interviu în care a făcut predicții în acest sens.

Clarvăzătoarea susține că există o anumită compatibilitate între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și au o relație karmică, ceea ce înseamnă că există sentimente intense, dar care se pot încheia rapid.Așadar, Carmen Harra nu le dă șanse de reușită pe planul amoros decât temporar.

„Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt amândoi numărul 6. Energetic vorbind este o potrivire între ei și este o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense și se dărâmă brusc.

Acestei relații eu îi dau o șansă pentru o perioadă de timp și revin, este o relație foarte intensă. Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase că va divorța de Brigitte, știu că s-a supărat pe mine și m-a sunat că mă dă în judecată. Dar iată că s-a întâmplat. Însă lui Brigitte îi dau o șansă a unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că există o compatibilitate între ei”, a declarat Carmen Harra, citată de perfecte.ro.

Cu toate că este mai rezervată în ceea ce privește cuplul Ilie Năstase-Ioana Simion, aceasta a spus că nu îi recomandă fostului tenismen încă o căsătorie, deoarece are o teamă că va duce la divorț, dar în același timp îi dorește tot ce este mai bun…

„Eu nu i-aș recomanda neapărat lui Ilie Năstase să mai facă încă o nuntă ca să mai aibă încă un divorț! Nu sunt în măsură eu să-i spun ce trebuie să facă, dânsul o să facă ce crede că este bine pentru dânsul. Eu îi doresc tot binele din lume, am aceeași teamă pe care am avut-o și în relațiile precedente!”, a adăugat Carmen Harra.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed