Home Stiri Carmen Simionescu, noutăți despre sarcină: „Sunt o graviduță norocoasă”

Carmen Simionescu, noutăți despre sarcină: „Sunt o graviduță norocoasă”

autor Negriu Elena
207 vizualizari

Carmen Simionescu abia așteaptă să fie mămică. Artista în vârstă de 21 de ani se află la prima sarcină și, recent, a făcut declarații noi despre această etapă minunată a vieții ei și a logodnicului său, Bogdan Căplescu.

2

Cântăreața este însărcinată în cinci luni și are parte de o sarcină ușoară, motiv pentru care se consideră norocoasă. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, aceasta a spus că se simte foarte bine și a oferit detalii.

„Sunt o graviduță norocoasă, o lună de zile am avut simptome, dar acum sunt foarte bine, nu am nicio problemă. Pe 9, cam așa voi deveni mamă și va fi Leu, mă bucur foarte mult, că fratele meu e Leu și îmi place tot la el. Nu știm deocamdată cum o să-l cheme, o să ne gândim. Iese ba așa, ba așa… aș prefera un Leu, dar ai mei cu toții își doresc o fată. Am 21 de ani!” a declarat Carmen Simionescu.

Aceasta a vorbit și despre cum a fost momentul cererii în căsătorie, dar și cum au reacționat părinții săi atunci când le-au dat marea veste că vor deveni bunici.

„A fost un moment special (n.r.: momentul în care a fost cerută în căsătorie) a fost momentul la care chiar nu mă așteptam să se întâmple exact atunci, eu am crezut că mă duc la concert și nu înțelegeam de ce toată lumea e tensionată, de ce toată lumea e în picioare…Am văzut niște artificii și șampanie, flori, iar Bobo (n.r.: Bogdan Căplescu) era în spatele meu, în genunchi. A zis: «Aaaah!». Reacția asta a zis multe…

Au reacționat foarte frumos, tata (n.r. Adrian Minune) a reacționat foarte bine, deși de el îmi era așa…  I-am pus testul de sarcină într-o cutie de bijuterii și a zis: «Nu cred!», îi ziceam «bunicul-minune», a plâns! Și mama la fel… Mama a fost mult mai emoționată și s-a descărcat așa, instant, a început să plângă, a avut o reacție mixtă, mi-a zis «Bravo, mami!», «Aoleu, te bat!», «Felicitări, mami!»…

Nu am vrut să se știe prea multe despre noi, lucrurile care sunt cu adevărat minunate se întâmplă într-o fracțiune de secundă. Ne cunoșteam de foarte mult timp, ulterior am devenit prieteni și lucrurile s-au întâmplat așa… El este student, nu are treabă cu muzica, are 23 de ani”, a adăugat frumoasa cântăreață.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies