HomeStiri Mondene Carmen Simionescu va fi mămică: „Am făcut în jur de 16 teste, nu îmi venea să cred!”

Carmen Simionescu va fi mămică: „Am făcut în jur de 16 teste, nu îmi venea să cred!”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 833 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Carmen-Simionescu-si-Bogdan.jpg

Carmen Simionescu, pe numele de scenă Karmen, este fiica cântărețului de manele Adrian Minune, dar a ales să își facă o carieră muzicală abordând cu totul alte genuri muzicale, mai exact, pop și R&B.

Carmen Simionescu si Bogdan in Stiri Mondene

De curând, frumoasa artistă în vârstă de 22 de ani a aflat că va fi mamă și nu își mai încape în piele de bucurie, cu atât mai mult cu cât nu se aștepta și a fost șocată, în sensul bun al cuvântului, pentru că își dorea enorm să aibă un copil. Aceasta este la prima sarcină și va avea băiețel.

„În procent de 90% ni s-a zis că va fi băiat, dar nu pot să mă pronunț 100% până când nu primesc acest procent de la doamna doctor. Eu îmi doresc băiat, părinții iubitului meu își doresc fată, tata își dorește fată, iar mama își dorește băiat. Bobo (n.r.: Bogdan Clăpescu, tatăl copilului), în schimb, e când așa, când așa. Azi își dorește băiat, deoarece consideră că e mai bine să ai băiat, însă mâine își dorește fată, pentru că fetele sunt mai iubărețe. Nu contează ce va fi, sănătos să fie, îl vom iubi necondiționat, așa cum și părinții noștri au făcut-o cu noi. (…) Am făcut în jur de 16 teste, pentru că nu îmi venea să cred, el deja era 100% sigur. Eu continuam să zic că nu are cum, dar nu pentru că nu îmi doream, ci pentru că era șocul prea mare. Eu mi-am dorit foarte mult acest copil și când am văzut, abia așteptam să mă bucur, însă era un șoc, nu puteam să scot niciun cuvânt, nu îmi venea să cred”, a declarat Carmen Simionescu.

Aceasta a dezvăluit și cum și-a anunțat tatăl că va deveni bunic.

„I-am așteptat să vină în țară și lui i-am dat vestea puțin diferit. I-am pus testul de sarcină într-o cutie a unui lănțișor, ca și cum ar fi un cadou, o bijuterie. Am mers așa la el și i-am oferit cadoul, spunându-i: «Uite, tati, am un cadou pentru tine!». În acel moment, el era preocupat cu totul altceva, se uita la un filmuleț pe telefon, iar reacția lui a fost următoarea: a deschis cutia, se uita ciudat, nu înțelegea de ce toată lumea se uita ciudat, nu înțelegea de ce toată lumea e atentă la el (era toată familia acasă) și când a văzut testul de sarcină, a avut o secundă în care s-a uitat la mine și a zis: «Nu pot să cred!». A început să țipe de bucurie, să mă pupe, am început să plângem toți. Au reacționat foarte bine și nu mă așteptam la acest lucru. Nu că m-aș fi așteptat la contrariu, ci pur și simplu nu știam cum o să reacționeze. A fost un moment magic și trăiesc o perioadă foarte intensă din viața mea, care-mi aduce pe zi ce trece noi surprize, noi schimbări”, a mărturisit Carmen Simionescu în cadrul unui interviu…

Cântăreața este într-o relație cu Bogdan Clăpescu, viitor avocat. Acesta a urmat Facultatea de Drept la Universitatea Româno-Americană din București, iar acum este masterand. A făcut practică în cadrul unui birou de avocatură, urmând să se pregătească pentru Barou.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed