HomeStiri Mondene Carrie Fisher, noi dezvăluiri despre povestea de dragoste cu Harrison Ford! „Încă îl iubesc. Întotdeauna am simţit ceva special pentru el!“

Carrie Fisher, noi dezvăluiri despre povestea de dragoste cu Harrison Ford! „Încă îl iubesc. Întotdeauna am simţit ceva special pentru el!“

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 857 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-1-5.jpg

Carrie Fisher, cunoscută pentru rolul din trilogia „Star Wars”, a mărturisit că, în timpul filmărilor, a avut avut o idilă de trei luni cu Harrison Ford. După ce mult timp a negat că există o poveste de dragoste pe platourile de la „Star Wars”, actrița a confirmat zvonurile și a povestit detalii despre cum decurgea această aventură.

646x404 (1)

În cartea „The Princess Diarist“, Carrie vorbește despre jurnalele scrise în perioada în care era doar o adolescentă. Actrița vorbește deschis despre faptul că a avut o aventură cu Harrison Ford, deși acesta era cu 14 ani mai mare decât ea.

„Nici nu mai ştiam că acele jurnale existau, nu le-am văzut de 40 de ani“, a zis Fisher, care mai spune că nu face aceste dezvăluiri pentru bani: „Oh, nu e vorba de mulţi bani. Am avut un contract, dar nu e ca şi cum mi s-a zis că primesc milioane de dolari dacă spun un secret. Am avut tăria să fac aceste destăinuiri. Este cel mai personal lucru pe care l-am scris vreodată“, a arătat ea, într-un interviu pentru „The Guardian“.

Actrița este de părere că Ford nu avea pentru ea sentimente la fel de intense. „Nu cred că a simţit ca mine. Chiar şi în jurnale am scris, şi nu am vrut să recunosc, mi se părea un eşec acea relaţie. De fapt, e o dragoste care nu se simţea la fel din ambele părţi. Care, cred, e un soi de eşec“, spune ea. Fisher spune că l-a înştiinţat pe Ford că va scrie cartea. „I-am spus că voi scrie, i-am dat manuscrisul şi i-am spus că dacă nu îi place nu o voi publica. Părea surprins. Dar nu am mai vorbit cu el de-atunci“, a povestit actriţa.

„Nu cred că vrea ca lumea să ştie mai multe despre viaţa lui. Nu voi spune mai multe care să îl facă să se simtă prost“, a completat ea. „Am fost şocată atunci când am înţeles că îi plăcea de mine. Eram nesigură şi avusesem doar un singur prieten până atunci. Nu a profitat de naivitatea mea, niciodată! Nu se pune problema de astfel de lucruri. Mă percepea drept o fată sigură pe ea şi experimentată. Nu cred că era corect informat. Iar când a înţeles asta, a lăsat-o mai moale. Am rămas împreună pe toată durata filmărilor“, a povestit ea.

„Cu siguranţă, situaţia nu m-a făcut să mă simt mai bine şi să am o părere mai bună despre mine. Dar, într-un fel a fost şi bine. Pentru că el m-a ales“. „Nu aş vrea să mai trec prin asta. A fost o relaţie obsesivă şi confuză. Dar a fost şi cea mai intensă din viaţa mea. Pentru că totul era excitant şi nou. La acel moment deveneam faimoşi şi ne concentram pe alte lucruri, iar această aventură ne distrăgea. A făcut ca faima să nu fie aşa de derutantă, pentru că nu avea toată atenţia mea“, arată ea.

Nici acum Fisher și Ford nu au discutat deschis despre relația pe care au avut-o. „Nu prea vorbeşte despre asta. Dar puteţi să vedeţi din limbajul corpului nostru că suntem confortabili unul cu altul când ne vedem“, spune ea, care admite: „Încă îl iubesc! Întotdeauna am simţit ceva special pentru el. A reprezentat un punct important al vieţii mele şi un motor pentru ca alte lucruri să meargă bine“, a încheiat Fisher.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed