Home Stiri Mondene Cartea comediantului Andrei Ciobanu va fi transpusă într-un film! Vezi cine va regiza adaptarea cinematografică pentru „Suge-o, Ramona!“

Cartea comediantului Andrei Ciobanu va fi transpusă într-un film! Vezi cine va regiza adaptarea cinematografică pentru „Suge-o, Ramona!“

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 822 views
646x404-5-1 in Stiri Mondene

Celebra carte „Suge-o, Ramona!“, scrisă de comediantul Andrei Ciobanu va deveni film. Adaptarea cinematografică a romanului va fi realizată de o regizoare foarte cunoscută. Este vorba de Cristina Iacob, cea care s-a implicat și în realizarea fimelor „#selfie“.

646x404 (5)

Filmările vor începe în vara anului 2017. În ceea ce privește actorii, castingul a început deja.

„Am pornit în sfârşit castingul, iar la scenariu lucrăm de ceva vreme. Caut cumva acul în carul cu fân, având în vedere că avem nevoie de tineri care să arate de 16 ani, dar să aibă deja 18 ani împliniţi. Se repetă cumva istoria de la «#selfie», acum cu alţi protagonişti. Sper să îi găsim pe cei potriviţi cât mai devreme, pentru a putea intra «în cantonament» împreună“, a declarat regizoarea.

„Titlul cărţii m-a respins iniţial. Neştiind despre ce este vorba, «Suge-o, Ramona!» nu m-a atras să o citesc decât atunci când am văzut-o în librărie: o carte de peste 400 de pagini, citită de mai mult de un milion de tineri; adolescenţi care au ales să citească şi altceva înafara paginii de Facebook. Am fost plăcut surprisă să găsesc o poveste frumoasă de dragoste, prin care am trecut cu toţii în perioada adolescenţei, scrisă cu mult umor, şi care se întâmplă exact în perioada în care am făcut şi eu liceul. M-am regăsit în multe situaţii. Este «Romanul adolescentului miop» al zilelor noastre“, este de părere Cristina.

Scenariul producției este semnat de Alex Coteţ şi de Andrei Ciobanu, având la bază cartea scrisă de comediantul şi realizatorul de radio Andrei Ciobanu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed