Home Stiri Cât de mult a slăbit Chef Sorin Bontea în competiția „Asia Express”: „M-am întors mai slab cu…”

Cât de mult a slăbit Chef Sorin Bontea în competiția „Asia Express”: „M-am întors mai slab cu…”

autor Negriu Elena
725 vizualizari

Echipa formată din Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt castigatorii din sezonul al treilea al reality show-ului Asia Express, desfășurat în Filipine și Taiwan.

Cei doi se bucură și de un val de simpatie din partea celor care urmăresc competiția.

2

Puține persoane cunosc însă detalii despre provocările pe care le-au avut de înfruntat concurenții, în special când vine vorba despre mâncare.

Deoarece mâncarea procurată pe durata competiției a fost foarte puțină și de proastă calitate, aceștia au ajuns să se bucure chiar și de o supă la plic.

3

Chef Sorin Bontea a povestit cum s-a descurcat în Asia în privința alimentației și a precizat cât de mult a pierdut în greutate pe durata competiției.

„În Asia am mâncat ce mi s-a dat. După o zi de alergat și făcut tot felul de misiuni, nu eram prea pretențios atunci când ajungeam în casa unor localnici.

Ce pot să vă spun e că am mâncat mult orez. Am ținut, practic, o cură cu orez.

M-a ajutat, ce să zic, m-am întors mai slab cu nouă kilograme.

Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc încă cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă…”, a declarat Sorin Bontea pentru VIVA!.

Acesta a recunoscut că Drumul Comorilor a reprezentat una dintre cele mai dificile experiențe din viața sa, dar totodată s-a ales cu amintiri pe care nu le va uita vreodată…

În plus, a legat o prietenie strânsă cu partenerul său de echipă, Răzvan Fodor, pe care îl consideră, în urma competiției, un prieten pe viață.

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies