Home Stiri Cât te costă o rochie de mireasă marca Bianca Drăgușanu?

Cât te costă o rochie de mireasă marca Bianca Drăgușanu?

autor Nitu Alina
382 views 2 minute timp de citit
Cat te costa o rochie de mireasa marca Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu deține un atelier de croitorie. De pe mâinile vedetei, ies rochii superbe de mireasă, dar și rochii de ocazie.

Bianca Drăgușanu se ocupă de afacerea cu atelierul de croitorie de mai bine de 14 ani și a declarat pentru playtech.ro că anul 2022 a fost cel mai profitabil.

Bianca Drăgușanu a vândut peste 900 de rochii de mireasă de la începutul anului până în prezent.

„Anul acesta e unul excelent pentru mine. În primul rând fiindcă am scăpat de pandemia aceea penibilă. Bine, nu uit că după pandemie ne-am trezit imediat cu un război! Dar în absența pandemiei, româncele au revenit la viața lor normală. Și în acest an pot spune că s-au măritat într-o veselie! Când am pornit în 2022, în stoc aveam circa 1.000 de rochii de mireasă. Acum, la început de noiembrie, nu cred să mai fie mai mult de o sută. Ca atare, pot spune că am parte și de un interes sporit din partea româncelor, și de o marfă de calitate, dar și de vânzări foarte bune!”, a declarat mulțumită Bianca Drăgușanu.

Cat te costa o rochie de mireasa marca Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu este mândră că a reușit să vândă aproape tot stocul de rochii de mireasă la prețuri deloc mici.

„Româncele știu să aleagă, au un bun gust aparte. Și la calitate, și la frumusețea modelului, dar ținând cont și de sumele cerute. La mine, cele mai multe rochii cumpărate au fost cele al căror preț s-a învârtit în jurul a 1.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur că am făcut atâtea fete fericite!”.

Cat te costa o rochie de mireasa marca Bianca Dragusanu

Vedeta alege personal materialele din care sunt confecționate cele mai deosebite ținute.

„De 14 ani de când am intrat în domeniul acesta nu am mers niciodată decât pe intuiția personală. Atunci când aleg ceva, ca să le propun clientelor mele, o fac întotdeauna privind cu atenție, dar și atingând materialul rochiei. Am o relație aparte cu mătasea, cu dantela, cu materialele de calitate cu totul aparte, care parcă mă salută la atingerea mea. Și atunci când știu că acolo se ascunde o mică comoară, mă grăbesc, desigur, să o duc la mine acasă”, a mai spus Drăgușanu pentru playtech.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies