Home ARTICOLE SLIDER Catalin Botezatu: „Antonia nu merită să fie făcută curvă”

Catalin Botezatu: „Antonia nu merită să fie făcută curvă”

autor Elena Yvette
910 views 1 minute timp de citit

Prieten cu fostul sot al Antoniei, Catalin Botezatu sare in ajutorul cantaretei dupa ce fanii au acuzat-o ca i-a stricat casnicia lui Alex Velea.

Catalin Botezatu Antonia nu merită să fie făcută curvă

Intr-un interviu pentru ziarulring.ro designerul ii ia apararea Antoniei: „Antonia nu merită să fie făcută curvă sau dezbinatoare de familii. Ea nu a intervenit în viaţa familiei Velea în timp ce aveau o căsnicie fericită. Alex şi Ana nu se mai înţelegeau de mult timp. Alex era separat de mult timp de soţia lui, lucru care nu e cunoscut”

[articol „Catalin Botezatu”]

„Antonia e un nume mare în muzica românească. Am toată consideraţia faţă de ea pentru că, lăsând la o parte că e cea mai frumoasă femeie din showbiz, e printre puţinele care cântă cu adevărat live şi poate susţine un concert de o oră fără probleme. Antonia nu a intrat în jocul cu Alex Velea pentru că avea nevoie de imagine. S-a întâmplat ceva. Ea e o mamă desăvârşită, îşi iubeşte fetiţa, e o artistă perfectă, iar viaţa în cuplu e doar o problemă personală. Nimeni nu ştie ce e în viaţa ei. Deci nu poate nimeni să-i spună „curvă” că a intervenit într-o căsnicie care oricum nu mai funcţiona”, a mai spus Catalin Botezatu.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies