Home ARTICOLE SLIDER Catalin Botezatu: „Cand am facut dragoste cu Anda Adam, nu existau nici Bianca, nici Slav”

Catalin Botezatu: „Cand am facut dragoste cu Anda Adam, nu existau nici Bianca, nici Slav”

autor Elena Yvette
154 vizualizari
loading...

Catalin Botezatu s-a simtit jignit in momentul in care Bogdan Vladau a declarat ca nu o sa dureze relatia designerului cu Anda Adam si sare la atac.

Catalin Botezatu

Bote a declarat pentru ziarulring.ro ca o cunoaste pe Anda Adam cu mult inainte ca artista sa aiba o relatie cu Victor.

[articol „Catalin Botezatu”]

„Când eu am cunoscut-o pe Anda, din toate punctele de vedere, să mă ierte Dumnezeu!, nu existau nici Bianca, nici Slav. Între noi s-a consumat ceva frumos cu mult înainte să existe aceste două personaje. Apoi, ne-am mai văzut uneori pe la evenimente şi mai târziu a urmat relaţia ei cu Victor. Eu am mai fost cu anumite persoane, inclusiv cu Bianca. După, şi în viaţa Biancăi au mai urmat alţi bărbaţi, şi în viaţa mea alte femei. În final, Bianca a ajuns cu Victor, iar eu cu Anda. Înţeleg că poate părea ciudat, dar a trecut mult timp de când eu m-am despărţit de Bianca ca să se poată spune că are vreo legătură. E simplu. Asta e lumea în care ne învârtim noi, ce să fac? Nu am căutat, dar s-a nimerit! Aşa a fost să fie. Plus că e o relaţie mişto între noi, şi nu una programată. Fapt doveditor că merge şi ţine de atâtea luni. Ea are treaba ei, eu am treaba mea. Ne întâlnim când avem timp şi e foarte tare. Noi vorbim toată ziua prin mesaje şi vorbim şi la telefon.”

„E şi ăsta un fel de relaţie, poate mai mişto chiar. Pentru că în momentul în care ne vedem este… hmmm…! nu ştiu, e altceva! Mă duc la concertele, filmările şi înregistrările ei. Când avem un weekend liber, îl consumăm împreună. Nu pot să spun că ne-am mutat împreună sau că o vom face. Nici că vom avea un copil. Doamne fereşte! Nu-mi doresc niciun copil!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru ziarulring.ro.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies