Home Stiri Cătălin Botezatu, decizie radicală, după ce a părăsit „Bravo, ai stil!”, din cauza dezamăgirilor

Cătălin Botezatu, decizie radicală, după ce a părăsit „Bravo, ai stil!”, din cauza dezamăgirilor

autor Mirela
819 views 2 minute timp de citit

Cătălin Botezatu este pus pe fapte mari. Celebrul designer a renunțat la emisiunea Bravo, ai stil! și, acum, este dispus să renunțe la toate persoanele care dau dovadă de minciună și de ipocrizie.

„Am pierdut prieteni dragi, am făcut o selecție mai dură a lor. În ultimele luni, am hotărât să iau pauze mari de la a petrece timpul cu oameni dragi, pentru că mi-am dat seama că, uneori, sunt folosit și prietenia dintre mine și aceștia nu este întotdeauna sinceră.

Nu mai sunt atât de permisiv, nu mai suport minciuna, ipocrizia și am făcut o selecție foarte dură în anturajul meu, în cercul meu de prieteni. Îmi asum în continuare să mai pierd oameni dragi, nu este vorba de egoism, încerc să-mi pun în ordine viața. Apreciez oamenii sinceri, simpli, care nu sunt ipocriți și care îți spun adevărul în față, chiar dacă este ceva mai delicat pentru mine. De asemenea, apreciez oamenii dezinteresați, onești, cu simțul umorului și al aventurii”, a declarat Cătălin Botezatu, conform cancan.ro.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult. Nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul «Bravo, ai stil!». Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon «Bravo, ai stil! Celebrities». Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți”, a scris Cătălin Botezatu pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies